Skal du nu også være blogger dit narcissistiske, selvpromoverende fjols?

Skal du nu også være blogger dit narcissistiske, selvpromoverende fjols?

 

– Ja for satan jeg skal så, og hvor jeg dog glæder mig! introcollage

Velkommen til min narcissistiske og selvpromoverende blog! Her vil du kunne følge med i mit liv som ungradikal gøgler.

Jeg er en livlig og modig ’’debattør’’ , selvom jeg hader at kalde mig selv det – det lyder simpelthen så selvhøjtideligt. Jeg er rigtig glad for øl og nyder dem helst på min yndlingsbar – Toga. Jeg elsker at træne, men har tabt en del muskelmasse, da andre ting er blevet prioriteret højere – jeg er dog på vej tilbage! Jeg er en murder on the dancefloor og fester lidt for meget lidt for ofte. Jeg elsker tøj og gerne den dyre slags, men har ikke nogen penge. Jeg har en konservativ kæreste som jeg elsker over alt på jorden, selvom vi er uenige om ALT. Jeg drømmer om at overtage verdensherredømmet, men inderst inde ved vi nok alle, at det ikke kommer til at ske. Jeg er en pige med et stort ego, men med en ironisk distance til det.

Her på bloggen vil i kunne finde en blanding af samfundsrelaterede indlæg og almindelige hverdagsindlæg om tøj, træning og livet i ungdomspolitik.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du nu også være blogger dit narcissistiske, selvpromoverende fjols?