Jeg er blevet et hyggedyr

Cæsar salat

IMG_5306
IMG_5288
IMG_5289
IMG_5298
IMG_5304
IMG_5308

 

Jeg vil løbende på bloggen komme med inspiration til retter man kan lave derhjemme. Cæsar salat er jo ikke ligefrem at opfinde den dybe tallerken, men det synes jeg altså heller ikke man behøver at gøre.

Jeg laver generelt meget mad, i forhold til andre der bor hjemme. Både fordi jeg godt kan lide det, men også fordi min mor generelt er meget ude, og så har hun mere travlt end jeg. Derfor giver det jo også rigtig god mening, at det er mig der laver mad i stedet for hende.

Cæsar salat er bestemt en af mine yndlingsretter. Den tager meget kort tid at lave, og så er det både lækkert, sundt og billigt. For at pimpe det det lidt op, har vi krydret brødcroutonerne med timian, og kyllingen med Provences-krydderi. Nogle gange putter jeg også pinjekerner i.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er blevet et hyggedyr