On wednesdays we wear pink

VALG!

valg

Så kom der valg! Og jeg som ellers troede at min læseferie skulle blive kedelig..

Well.. Jeg vågnede i morges hjemme hos min kæreste, og en anelse konfus fik jeg tændt min telefon, hvor jeg lynhurtigt fandt ud af, at der højest sandsynligt kom valg! Jeg fik spurtet hjem, kommet i tøjet og cyklet ned til vores sekretariat i Radikal Ungdom. Vi fik klargjort Ida Aukens plakater og hængt dem op. Selvfølgelig først efter, at valget rent faktisk VAR udskrevet. Folk der hænger dem op før tid gør mig RASENDE!

Det er sjældent, at man ser en blogger dele billeder af sig selv i joggingtøj. Men når der er valg er der ikke tid til at lege fashionista, så handler det bare om at komme i tøjet hurtigst muligt 😉

Valgkamp er skide skægt! Det er altid fedt at kæmpe for sit parti sammen med alle sine venner! Jeg glæder mig til de næste 23 dage, og så glæder jeg mig til at sætte mit aller første kryds!

11262922_10206874738367409_1997275178_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

On wednesdays we wear pink