De bedste take-out steder i KBH

Venstre tager ikke ansvar.

Skærmbillede 2015-05-28 kl. 20.51.33

Følg mig på twitter her

Det gør ondt helt inde i mit hjerte, når jeg hører, at Venstre vil finansiere danskernes velfærd ved at skære ned på ulandsbistanden og lave asylstramninger. Af alle de ting de kunne skære på, vælger de at lade deres stramninger gå ud over verdens aller svageste.

De siger samtidig at asylstramningerne skal ses på baggrund af, at Danmark i stedet skal hjælpe i nærområderne. Men kære Venstre. Hvordan hænger det sammen, at i vil hjælpe i nærområderne, samtidig med at i sænker ulandsbistanden? Desuden: NÆROMRÅDERNE er mættede, vi SKAL tage et ansvar.

Venstre siger at vi skal sænke ulandsbistanden til 0,7% som de kalder FN’s anbefalede mål. Men NEJ det er et minimumsmål!
Lad os stå forrest og gøre en forskel der hvor folk bare ikke er lige så privilegerede som os.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste take-out steder i KBH