Er Radikal Ungdom sexister?

HTS giver mig lange patter.

Helle_Thorning_og_L_422669a

 

Her til aften debatterer statsministerkandidaterne mod hinanden, og nøj hvor bliver jeg træt i hovedet.

Nok er jeg radikal, og håber på endnu en periode med en SR-regering. Men jeg er enormt skuffet over Helle Thornings præstation her til aften. Hun har så travlt med at snakke om Lars Løkkes politik, at hun næsten glemmer at snakke om sin egen. Og når hun så snakker om hendes egen politik, så opremser hun det hun allerede har gjort, og ikke hvad hun har tænkt sig at gøre – som spørgsmålet trods alt går på. 

Jeg savner idealisme i dansk politik. Jeg savner en snak om hvor Danmark skal være om ti år. En debat om hvor vi gerne vil hen, og hvilket idealsamfund vi ønsker os. Jeg er træt af en debat fyldt med flueknepperi og personangreb om dagpengeløsninger og i hvor høj grad det kan betale sig at arbejde.

10 kommentarer

 • Malika

  Er det da forskel på at påpege noget eller mene noget. Når du påpeger det er det så noget som du ikke mener?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Kan det passe at min kommentar er blevet slettet af admin? Jeg skrev nogenlunde følende: Er indlægget om HTS i sig selv et personangreb?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hørt! Jeg ønsker også selv en rød regering, men Helle Thorning har jeg altså ikke meget til overs for. Det er ærgerligt, når det bliver så personligt og handler mere om angreb end politik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Kan kun give dig ret! Jeg må indrømme, at jeg er ved at være lidt træt af, at mange politikkere kun kan finde ud af at sige, hvad de andre gør forkert, i stedet for at fokusere på, hvad de vil gøre for Danmark i fremtiden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan

  Men det du skriver er jo netop et personangreb på Helle Thorning Smith. Hvor er din idealisme?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Jeg ville nu ikke ligefrem kalde det et personangreb, at jeg påpeger, at HTS har en problematisk debatstil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Erika

  Hej! 🙂
  Jeg ville bare høre hvad din holdning er til De Radikales forslag angående dagpenge og det med at boligskatterne skal stige? Forstår ikke helt hvad det er De Radikale vil gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Glimrende spørgsmål! Jeg må være ærlig og indrømme, at jeg ikke har den store viden på det område. Men helt basalt handler det om, at boligskatten skal følge lønudviklingen. Jeg vil foreslå dig at læse Morten Østergaards forklaring af det på hans facebookprofil 🙂 Der forklarer han det relativt godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Erika

   Hvad med det ang. dagpengene? Det er første gang, at jeg skal stemme og umiddelbart hælder jeg til De Radikale, dog har jeg svært ved at forstå hvad det er Morten Østergaard helt præcist mener haha, derfor kunne det være at du kunne forklare det med dagpengene og boligskatten på en anden måde og så evt skrive din egen holdning til det! 🙂 Eller lavet et indlæg om hvorfor det helt præcist er at DU stemmer De Radikale. Elsker din blog by the way hehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Det er en god idé. Det vil jeg lave et indlæg om inden valget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er Radikal Ungdom sexister?