Instagram lately // Italy

Jeg er en uddannelsessnob

Skærmbillede 2015-07-01 kl. 16.18.27For få dage siden søgte jeg ind på en videregående uddannelse. Efter meget overvejelse og tvivl, valgte jeg at søge ind på Kommunikationsuddannelsen på Medie og journalisthøjskolen – en professionsbachelor. Jeg hader mig selv for at indrømme det, men jeg har haft enormt svært ved at skulle vælge en professionsbachelor. jeg har altid set mig selv som en der skulle på universitetet. Og hvor er det dog dobbeltmoralsk og tåbeligt, når jeg samtidig går og prædiker om, at vi skal nedkæmpe uddannelsessnobberi, og altid siger, at en erhvervsuddannelse er lige så godt som gymnasiet, og at en professionsuddannelse er lige så godt som universitetet. En ting er, at det er enormt dobbeltmoralsk. Men en anden ting er, at jeg ikke engang aner, om niveauet på en universitetsuddannelse er højere end på en professionsbachelor. Derfor er min uddannelsessnobberi også så hamrende usaglig, og bunder udelukkende i omverdenen og dens forestillinger om, hvordan diverse uddannelser rangeres i forhold til hinanden.

Jeg har valgt at søge ind på en professionsbachelor. For jeg vil gøre det, som jeg tror vil gøre mig lykkelig og som jeg synes er sjovt. Det kan godt være at jeg ville blive rigere og mere succesfuld ved at læse jura eller på CBS. Men hvis det ikke er det jeg har lyst til, så kan det jo være hamrende ligegyldigt. Jeg tror man skal passe på med at lægge alt for præcise og langsigtede planer for ens fremtid. Man skal lave hvad man føler er rigtigt, og så skal man i sidste ende nok nå det rigtige sted hen.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately // Italy