Jeg er en uddannelsessnob

I den gamle bjerglandsby

alte badolato1

I går aftes var vi en tur oppe i den gamle bjerglandsby – Alte Badolato. En ufatteligt smukt by, som ligger relativt langt oppe i bjergene, men en helt fantastisk udsigt. Der bor ikke mange mennesker der oppe –  til gengæld har de cirka 11 kirker. De er enormt troende. Vi gik en dejlig lang og hård tur, hvorefter vi fik et godt måltid mad.alte badolato2

Vi spiste på en lille lokal restaurant ved navn La Botte, som jeg har spist på en del gange efterhånden. Den er SÅ god (og billig) og ham der ejer den er simpelthen så sød. Da vi kom ind, ville han tage nogle billeder af os, og sagde at vi skulle kysse hinanden. Jeg er da ret glad for, at han ikke gjorde det samme sidst jeg var derhenne – med min ven, Adnan. Haha.

Det er hans mor der laver alt maden ude i køkkenet, og man er stort set altid de eneste derinde.

alte badolato3

Mads bestilte tre retter! Jeg bestilte dog kun to – som også er meget i min optik! Det var enormt lækkert. Det ser ikke så ekstravagant ud, men det er bare enormt autentisk og lækkert. Man føler virkeligt at man sidder hjemme i et italiensk hjem.  Det meste er hjemmelavet – selv pastaen. Derudover fik vi også en hjemmelavet limonchello at skylle det ned med, og så kom han også med en gratis kage – det gør han altid.

Det er generelt en sjov kultur de har hernede. Sådan ret laze fair, afslappet – det hele skal nok gå. Sådan havde han det også med retterne. Da vi bestilte limonchelloen efter Mads’ hovedret, var han sådan ”Slap af, maden skal lige lægge sig – det kommer”. De har i hvertfald ikke travlt! Det er meget beroligende når man er på ferie!

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er en uddannelsessnob