I den gamle bjerglandsby

Træning på ferien

træningDet er rigtig vigtigt for både Mads og jeg, at vi holder os i form. Det har desværre ikke lykkedes os at finde et fitnesscenter hernede, da mine forældres sommerhus ligger enormt langt ude på landet hvor der ikke rigtig er så meget, og der desuden ikke rigtig er nogen der taler engelsk. Så vi var lidt i vildrede om, hvordan vi skulle komme til at træne. Det er nemlig for varmt til at løbe, eller generelt opholde sig i solen for længe ad gangen.

Heldigvis har vi fundet nogle ret beskedne træningsfaciliteter på resortet overfor det område som vores sommerhus ligger i. Der kan vi gå over en gang i mellem og få løftet et par vægte. Der er ikke meget at gøre godt med, men det er okay, for der er ingen grænser for hvad man kan gøre med en vægtstang, hvis man har lidt fantasi.

Men vores ferie er bestemt ikke en træningsferie! Vi svømmer nogle baner i poolen hver dag, og har i sinde at træne et par gange, men ellers skal vi virkeligt bare slappe af! Man kan sgu altid træne derhjemme.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I den gamle bjerglandsby