Boganbefaling // Turen går til en mindre skæv verden

Make-up fri ferie

make-upJeg hader at gå med make-up når jeg er på ferie. Det er røv irriterende når man sveder, bader og slikker sol. Så jeg har ikke haft make-up på en eneste gang på ferien. Og hvor er det dog rart! Men make-up gør ufatteligt meget ved ens udseende. At tage min make-up af får mig til at se en del år yngre ud og meget mere træt, haha. Men man må jo erkende, at det nu engang er sådan man ser ud.

Jeg tegner mine øjenbryn op næsten hver dag. Folk kommenterer det af og til, og siger at det ville være pænere hvis jeg ikke tegnede dem op. Men jeg synes, at det er enormt vigtigt at huske på, at man skal lægge sin make-up efter hvad man selv synes er pænt, og føler sig godt tilpas ved. Ikke hvad alle andre mener er pænt. Det kan faktisk være fuldstændig ligegyldigt.

Man kan diskutere hvorvidt det er et problem, at mange unge piger nærmest er afhængige af deres make-up og knap kan gå udenfor en dør uden at dulle sig op først. Personligt ville jeg godt nok synes, at det var træls at have det sådan. Men hey! Hvis deres make-up får dem til at have det bedre med sig selv – ligesom det får mig til at have det bedre med mig selv, hvad fanden er så problemet?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganbefaling // Turen går til en mindre skæv verden