Ting der aldrig var sket i Danmark..

Fashionblogger bliver jeg aldrig.

IMG_4760 IMG_4764 IMG_4776 IMG_4780Hold kæft hvor gad jeg godt at være en af de der bloggere, der uden flovhed stikker sit spejlreflekskamera i hånden på en veninde, kæreste eller et familiemedlem og skyder de smukkeste outfitbilleder, hvor de udfører det der fantastiske pose, hvor man ser ufatteligt godt ud, og ligner én der absolut ikke ved, at billedet bliver taget. Desuden kender de naturligvis deres gode sider, og ved altid hvordan man skal sætte sig op for at få et godt billede – og de griner ikke!

Sådan er jeg overhoved ikke.. Jeg er hamrende ufotogen, og kan overhoved ikke tage et fotoshoot alvorligt. Først skal jeg tage mig helt vildt meget sammen for at overhoved turde spørge nogen om de vil tage et billede af mig (indtil videre har jeg kun turde lokke min kusine til at tage nogle billeder af mig, og min kæreste et par enkelte gange), og derefter så fjoller jeg mig igennem hele lortet, fordi jeg synes det er akavet.

Jeg kan lige så godt acceptere, at jeg aldrig bliver hverken fashionblogger eller model (det er der nok også en del andre gode grunde til), men altså – what ever.

Disse billeder er hvad der primært kom ud af det da min kusine skulle tage billeder af mig.. Så jeg kan lige så godt afsløre – at hvis jeg ikke snart får et posingkursus, så ville mine outfitbilleder altid være ”jeg-tager-lige-et-billede-af-mig-selv-ind-i-spejlet”- billeder.

Get the look (affiliate) : Bukser   Jakke    Top (udgået)

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting der aldrig var sket i Danmark..