Fashionblogger bliver jeg aldrig.

Kvinder der hader mænd.

gif4gif3

Vi kender alle typen som bruger alt for meget tid på at tale om, hvor meget hun hader mænd. For mænd er nogle svin. Hun er højest sandsynligt blevet såret en gang eller to, og nu skal det gå ud over resten af det mandelige køn. Men det går ikke kun udover mænd, det går også udover alle os kvinder som skal høre på hendes brok.

Ja, nogle mænd er svin – men det er nogle kvinder sgu også. Lige så mange gange, en mand har været et svin over for mig, lige så mange gange har jeg selv været et svin overfor en mand. Og det samme gør sig gældende for mine veninder.

Forskellen er bare, at hvis en kvinde er lidt strid overfor en mand. Så er hun (i nogens øjne) bare strong independent woman who don’t need no man. Hvis en mand er strid overfor en kvinde, så er han bare en nar. Sad but true.

Prøv at forestil jer, hvis i hørte en mand sige ”JEG HADER KVINDER”. Så havde jorden sgu skælvet. For sådan noget siger man jo ikke, og så er han uhøflig – og ja, en nar. Men når en kvinde siger, at hun hader mænd. Så er det helt ok. For det er der jo højest sandsynligt en rigtig god grund til.

Det kan godt være at mænd statistisk set er mere utro end kvinder. Men det er godt nok sjældent, at man hører en mand sige ”It’s not what you said but how you said it” eller forvente at du kan læse hans tanker. Det oplever jeg til gengæld tit at kvinder gør.

Så måske skulle vi kvinder ikke være så højhellige og acceptere, at blot fordi vi er blevet såret en enkelt gang, så gør det ikke hele det mandlige køn til en flok svin. Jeg tror det er præcis lige så kompliceret (hvis ikke mere) at date en kvinde, som det er at date en mand.

gif2gif1

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

1 kommentar

  • Glenn

    Vigtig pointe. Når man googler kvinder der hader mænd, kommer kun det modsatte op. Det er virkelig bizart eftersom nogle kvinder selvfølgelig også hader mænd. Selvreflektion for begge køn er vigtigt. Mange bruger desværre bare uligheden som magtvåben. Det er sgu en bizar verden vi lever i.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionblogger bliver jeg aldrig.