Borgerlig damemiddag

Alle elsker bryster.

boobsgif2

Well. Vi kender alle typen som går i stramt eller nedringet tøj, men som brokker sig hver gang en fyr kommer til at kigge på hendes bryster. Det forstår jeg seriøst ikke. Man køber jo heller ikke en designertaske og bliver sur hver gang nogen kigger på den. Det er lidt det samme koncept med bryster. Jeg går tit i nedringet eller stramt tøj. Det gør jeg fordi jeg er glad for mine bryster, og det er noget af det jeg bedst kan lide ved min krop. Derfor vil jeg også gerne fremhæve det. Derfor må folk også gerne kigge på dem! Du kan jo ikke sige ”Hey verden,  her er mine bryster – MEN I MÅ IKKE KIGGE PÅ DEM!”

Helt ærligt. Bryster er fucking nice! Jeg kigger også på pigers bryster. Jeg har en hypotese om, at piger faktisk kigger mere på bryster end drenge gør. At en fyr kigger på dine bryster, betyder ikke, at han ikke anerkender dig som selvstændig, stærk, intelligent, boss-ass bitch. Han ser dig ikke nødvendigvis som et sexsymbol. HAN SYNES BARE AT DU HAR NOGLE FLOTTE BRYSTER!

Jeg lavede engang et interview med nogle folkeskoleelever (drenge) til et skoleprojekt. Igennem hele interviewet stod ham fyren der skulle interviewe mig, konstant og kiggede på mine bryster. Men what ever? Han er ung, og jeg har en nedringet trøje på. Det skader sgu ikke nogen at han kigger. Selvom det gjorde det til et ret akavet interview…

Selvfølgelig kan det godt blive for meget. Men jeg synes altså ikke, at man skal dømme nogen for at tage et lille kig. Det kan vi alle have lyst til i ny og næ.

boobsgif1

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

 • Freja Fokdal

  Hey Laura! Meget enig. Har set videoen, men har også hørt rygter om, at den ikke er ægte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg ELSKER også bryster, både mine og andre kvinders. De er for fede!
  Men det er bare stadig vigtigt at man ikke, til det ekstreme, trivialiserer når kvinder ses som sexsymboler, som mænd frit kan kigge på/afbenytte…. (tag denne video som et eksempel på en situation hvor det er over stregen https://www.youtube.com/watch?v=b1XGPvbWn0A)
  Og når det så er sagt, så er jeg da helt enig i at det er klart at man kigger en ekstra gang når kvinder vælger at have nedringet på – jeg gør det jo også selv! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borgerlig damemiddag