Mine uperfektheder gør mig perfekt

Træning – Derfor stoppede jeg.

træning

Disse billeder stammer fra perioden hvor jeg var i mit livs bedste form. Det er cirka halvandet år siden. Dengang trænede jeg ca. 4-5 gange om ugen og prioriterede træning højt. Det kunne man også se på min krop. I dag træner jeg kun 1-2 gange om ugen. Det kan også ses på min krop. Jeg har tabt fem kilo siden den gang. Men det har jeg det faktisk helt fint med. For det har været et aktivt valg fra min side at skrue ned for træningen. Læs her hvorfor.

Træning er fedt. Jeg ved om nogen hvor fedt det føles. At blive stærkere, at se ens krop vokse og at presse sig selv. Det bliver hurtigt en meget stor del af ens hverdag, og man begynder hurtigt at bygge sin identitet på det. Det gjorde jeg i hvertfald. Det blev en stor del af mig.

Men man skal huske på, at hvis du prioriterer én ting højt, så kræver det samtidig at du nedprioriterer andre ting. Og det gjorde jeg! Min skole, mine venner, politik og afslapning blev nedprioriteret. Jeg var tit træt når jeg kom hjem om aftenen. For når man har været i skole og oppe og løfte tunge vægte, så er man altså hamrende træt nå man kommer hjem. Så jeg faldt tit i søvn så snart jeg kom hjem, og fik ofte ikke lavet lektier.

At dyrke motion er fedt men det er ikke omkostningsfrit. Du kan ikke gøre det hele. Jeg ville gerne forblive en ”fitgirl”, men jeg har også bare måtte indse, at der er en milliard ting jeg så meget hellere vil. Jeg vil hellere klare mig godt på mit arbejde, på mit studie, i Radikal Ungdom og på bloggen. Jeg vil gerne være en god veninde og en god kæreste. Jeg vil gerne give mig selv tid og lov til at nyde livet. Drikke en masse bajere og slappe af og se serier.

Træning er godt. Men du må ikke lade det overtage dit liv!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine uperfektheder gør mig perfekt