Min dag gennem snapchat

Sommerlejr i Radikal Ungdom

Skærmbillede 2015-08-08 kl. 20.40.22Så er jeg hjemme efter fire fantastiske sommerdage med Radikal Ungdom. I år afholdte vi vores sommerlejr i Holstebro, på et naturcenter som ligger derude hvor kragerne for længst har vendt. Årets tema var religion, og derfor havde vi fire oplæg. Et med overrabbineren (som ses på billedet), en præst, en repræsentant fra Humanistisk Samfund (tidligere Dansk Ateistisk Samfund) og så havde vi en asatroende (en som tror på guderne fra den nordiske mytologi). Det var rigtig spændende, specielt Loke som var asatroende var virkelig sjov. Efter oplægget ofrede vi lasagne til de nordiske guder. Det kaldes blót. Så drak vi hans hjemmebryggede mjød af et horn, og fik blandt andet hyldet tequila, dild og venskaber. Det var virkelig en spøjs og grineren oplevelse.

Vi havde også en holdkonkurrence kørende. I år var hvert hold en ”religion”. Mit hold var ”Afrodites Kærlighedsnymfer”. Der var også hold som ”Jesus Mindre Kendte Disciple” og ”Buddhas Hipsterhær”. Man kunne optjene point igennem hele sommerlejren via. de forskellige holdlege. Eksempelvis skulle man finde på en forhistorie til sit hold, lave kampråb og sang. Desuden var der en Lipsync konkurrence (hvor man skal optræde med en sang), ølbowlingturnering, et diplomatispil hvor hvert hold er et land og så skal man lave diplomatiske forhandlinger omkring diverse internationale kriser i det man leger er FN. Dog endte det ikke med at være diplomatiske løsninger, men flot at landene nakkede hinanden. Eksempelvis valgte to lande som i den virkelige verden svarer til Chile og England at gå i krig mod et U-land. Og resten af FN gad ikke at hjælpe.. Det sker sgu ikke så tit i virkeligheden, haha. Vi havde også skovstratego og så naturligvis vores legendariske natløb. Altid sjovt og upassende. Jeg var blevet ”gud” på mit hold (holdkaptajn), det kan mit ego slet ikke kapere. Der er sgu ikke noget bedre end at blive kaldt gud. Dog fik divaen her kontrolleret sit ego lidt, da det endte med, at vores hold endte på en kodyl sidste plads 😛 Sådan kan det jo gå…

Det er så skønt at have sådan fire dage sammen som blot handler om at drikke øl og hygge sig (plus et par politiske oplæg). Hvor der er fokus på det sociale, og hvor man virkeligt får mulighed for at lære hinanden at kende, og nyde hinandens selskab. Jeg vil virkelig opfordre folk til at tage med på sådan noget! De fleste ungdomspartier har en lignende tur, og det er klart anbefalelsesværdigt!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min dag gennem snapchat