Pels - Etisk korrekt?

Æggemuffins

Æggemuffins er ganske enkelt en genial ret. Det er sundt, nemt og lækkert, og så man kan putte lige det man har i køleskabet i, så man som regel ikke behøver at handle ind. 1 Jeg er faktisk ikke den helt store æggeentusiast, så derfor putter jeg en del ting i som ”dækker” smagen af æg. Eksempelvis løg, hvidløg eller purløg. Jeg havde desværre ingen purløg, så det blev blot til hvidløg og løg. Desuden krydrede jeg retten med salt, peber og chili. I køleskabet havde jeg gulerødder, babyspinat og squash, så det var lige hvad det blev til, men man kan bruge alverdens andre grøntsager!

Jeg piskede 6 æg og de ovenstående ingredientser sammen og puttede dem i disse muffinforme. Derefter bagte jeg dem i ca. 15 minutter på 200 grader.2  Det smarte ved denne ret er også, at de er nemme at gemme og stadig lækre selvom de er kolde. Min kæreste kommer hjem fra Rom sent i aften, og jeg har på fornemmelsen, at han godt kunne være sulten når han kommer hjem. Han er altid sulten. Så jeg lavede nogle ekstra og gemte dem i køleskabet. 4

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pels - Etisk korrekt?