Gaypride - der er stadig noget at kæmpe for!

Bag om bloggen

blog

I anledning af, at jeg i dag har været blogger i 3 måneder tænkte jeg, at jeg ville tage jer en tur med ”bag bloggen” og skrive lidt om mine tanker om bloggen her, hvor meget tid jeg bruger på det, hvordan jeg kom i gang osv.

Jeg fik bloggen i anledning af, at Bloggersdelight lavede en ny ”kategori” af bloggere, nemlig politiske bloggere. Normalt er det sådan, at man kan oprette en blog på bloggersdelight gratis. Her styrer man selv bloggen, tjener ikke penge på det osv. Hvis man så har nok visninger, kan man blive tilbudt at blive premium blogger, og skrive kontrakt med bloggersdelight. Der har man ret mange fordele. Eksempelvis at din blog står på deres side, i headeren (altså de blogs der står helt oppe i toppen af min blog), du bliver en del af netværket, du tjener penge på det, bloggersdelight forhandler dine sponsoraftaler og meget mere. Men jeg, og de andre politiske bloggere er kommet med på lidt af et wild card. Vi er nemlig direkte gået ind og har fået kontrakt og fået premiumblog, selvom vi ikke har haft blogs før. Det har uden tvivl gjort starten meget nemmere.

Det har aldrig været meningen, at min blog skulle indholde hardcore politiske indlæg. Politik skriver jeg mest af på facebook, eller som debatindlæg til aviser, primært Politiken. Meningen med min blog er at vise hvordan det er at være i ungdomspolitik. At vise, at det ikke kun er kedelige mennesker i jakkesæt eller ham den stille, lidt kiksede fyr fra din gymnasieklasse som er aktive i politik. Men tingene går jo ikke altid fuldstændig som man havde tænkt, og selvom det i høj grad stadig er essensen af min blog, er jeg også begyndt at bruge den meget til at dele nogle af mine store tanker. Jeg er nemlig en type der tænker alt for meget over tingene. Så jeg elsker at bruge denne platform til at dele mine tanker om livet, og bitche lidt. Så det kan i godt forvente meget mere af.

Tjener jeg penge på det? Er der mange der spørger om. Ja, det gør jeg. Men meget lidt. Nu er jeg jo bestemt heller ikke en af de store bloggere. Der er mange bloggere der blogger enten deltid eller fuldtid. Den gruppe kommer jeg nok aldrig til at tilhøre. Selvom det da ville være vildt fedt! Min sidevisninger pr. dag skifter enormt meget. På de aller dårligste dage, kan jeg være helt nede på 200 visninger på en dag, og på de aller bedste dage har jeg været oppe og have 4.500 visninger. Nogen indlæg er der kun 300 mennesker der læser, og nogen er der over 8.000 der læser. Så det skifter enormt meget!

At køre en blog tager meget tid. Mere end jeg havde forventet. Nu går jeg også meget op i, at der ikke går for længe mellem indlæggene. Og det tager jo tid! Men det gør mig virkelig ikke noget, for jeg nyder det og jeg synes det er skide sjovt!

Jeg er virkelig glad for at jeg har fået bloggen her, og jeg har så mange idéer til indlæg jeg skal have skrevet! For jeg er jo typen der har en holdning til alt, både stort og småt.

Tak til alle som følger med her på bloggen <3 Det er jeg utroligt taknemmelig for! Jeg håber at i vil stay tuned!

blogging

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

 • Virkelig fedt indlæg! Dejligt at høre lidt om “bag facaden”. Jeg vil helt klart følge dig fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Mange tak! Det er jeg virkelig glad for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaypride - der er stadig noget at kæmpe for!