Video // Mit pinligste øjeblik.

Sommerfest hos Facebook

1 2 3 4 I går var jeg til sommerfest, oplæg og awardshow hos Facebook på en lækker tagtarasse i Kødbyen. Festen blev holdt i anledning at et politisk manifest som Facebook har lavet i samarbejde med ungdomspariterne, om en god tone i onlinedebatter. Derfor holdt de et awardshow hvor de hyldede den konstruktive og sobre politiske kommunikation og debatstil. Der var forskellige kategorier såsom ”Mest respektfulde driller” og ”mest inkluderende aktivitet”. Vi var nomineret i én kategori, og vandt intet. Det havde vi heller ikke regnet med.

Bagefter var der fri bar, pindemadder og social mingling. Vi blev sygt stive fordi vi tydeligvis ikke kan håndtere fri bar, og så på en onsdag. Jeg er stor fan. Bagefter rykkede festen til NOHO, også i kødbyen. Men vi er slet ikke fancy nok til sådan noget, og der gik ikke længe før folk begyndte at bevæge sig mod vores alle sammens yndlingsbar, Toga.

Det var en skide god aften. Jeg elsker at være i selskab med en masse skønne politisk aktive og så er jeg da også helt tosset med fri bar.

Outfit of the day – on wednesdays we wear pink.

5 6 7

AFFILIATE: Kjole // Philippa K Jakke // Soaked in luxury (similar) Støvler // justfab (similar) Taske // Marc Jacobs Solbriller // Guess

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video // Mit pinligste øjeblik.