Tag en snor, bind den om din hals og en sten og hop i havnen

At du ikke kan tage mig seriøst, siger mere om dig end om mig.

Tidligere i dag var der en af mine facebookvenner som skrev følgende facebookopdatering:

Hvorfor er der så få politiske bloggere i danmark? hvis man fjerner folk der kun spytter debatindlæg ud og overhovedet ikke kommer omkring de andre ting der er i livet som politisk aktiv.. så er der vel nærmest kun Freja Fokdal tilbage?

Hertil er der en fyr der svarer

Vel fordi der ikke er ret mange politisk aktive, der har lyst til at krænge deres privatliv ud. Der er vel en eller anden forventning eller norm om, at hvis man vil tages seriøst, så skal man ikke også fortælle om hvor mange shots man drak i weekenden og eller hvor man har købt sine fine, nye cowboybukser.

1

Okay… Jeg forstår helt klart argumentet om, at der er mange der ikke har lyst til at krænge deres privatliv. Det kan jeg godt forstå. Men at man ikke skulle kunne blive taget seriøst, fordi, at man ”fortæller hvor mange shots man drak i weekenden” (hvilket jeg faktisk aldrig har gjort, men det er primært fordi jeg sjældent kan huske det), er simpelthen noget vås.

Helt ærligt. Jeg er nitten år gammel. Jeg laver dumme ting hele tiden, og mit liv handler om andet end politik. Jeg kan simpelthen ikke forstå hvordan det, at jeg ærligt fortæller, at jeg var herre stiv i weekenden (ligesom alle andre nitten-årige) skal resultere i, at jeg ikke bliver taget seriøst.

Jeg kan godt forstå hvorfor der er mange der ikke gider at deltage i den offentlige debat, hvis det betyder, at der er vildt mange ting man ikke må ”fordi så bliver man ikke taget seriøst”.

Hvis du søger mit navn på infomedia (en søgemaskine der tjekker hvor mange gange dit navn er blevet nævnt i et trykt medie), vil du finde 43 opslag. Og det handler sgu ikke om mine nye bukser. Det er debatindlæg og citater i både lokale og landsdækkende aviser. Hvis du på trods af det, ikke kan tage mig seriøst bare fordi jeg har en blog, så siger det mere om dig end om mig.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

4 kommentarer

 • Freja Fokdal

  Hej S.

  Ja, det synes jeg giver rigtig meget mening! Det er nemlig også det jeg tænker! Jeg kan godt lide at ”kende” den person jeg stemmer på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  I lolled <3 men jeg er faktisk uenig i, at man ikke kan tage en 'personlig' politiker seriøst. Faktisk er det tit meget nemmere at tage dem seriøst, fordi de er mennesker af kød og blod, ikke bare foredragsholdere der kommer og så går igen, når nyhederne er slut. Giver det mening?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Fokdal

  Hej PC.

  Det er jeg glad for at høre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PC

  enig.. både i facebookstatussen og dit indlæg om det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag en snor, bind den om din hals og en sten og hop i havnen