Gæsteblogger // Let's talk about sex.

Ting jeg glæder mig til.

moi

I øjeblikket er der mange ting, små som store, som jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg tænkte at jeg ville lave en lille liste over nogen af dem. Jeg har fået inspiration til indlægget her.

Radikale Venstres landsmøde

Om kun halvanden uge, er det endeligt tid til Radikale Venstres landsmøde igen! En fantastisk weekend i det bedste selvskab! I år har Adnan og jeg valgt at spendere lidt ekstra, og bestille et hotelværelse i stedet for at bo på den lokale skole, som vi plejer. Det bliver virkeligt lækker bare at kunne dumpe op i sin seng sent lørdag nat, i stedet for at skulle gå hele vejen hjem til skolen.

Jeg glæder mig helt vildt til at have min magenta Karen Millen kjole på, som jeg har købt til lejligheden!

Studietur til Geneve

Jeg glæder mig som et lille barn til, at jeg i efterårsferien skal til Geneve med Radikal Ungdom. Turen har været planlagt virkelig længe, og jeg har været enormt heldig at komme med. Der var kun tyve pladser. Det bliver en kæmpe fest! Vi skal besøge WHO, FN’s flygtningehøjkommisariat, FN’s økonomiske kommision for Europa og meget mere! Jeg glæder mig helt vildt til at se Geneve, hygge mig med mine venner og blive meget klogere!

Radikal Ungdoms landsmøde

Så er der jo heller ikke så længe til, at der er landsmøde i Radikal Ungdom. Årets fest! Her stiller jeg op som integrations- og udlændingeordfører for Radikal Ungdom, så det glæder jeg mig helt vildt meget til! Og naturligvis til at diskutere politik, og se skønne ungradikale fra hele landet <3

At min forkølelse går over.

Lige pt. går jeg sgu og er lidt forkølet. Jeg har meget slim i halsen (beklager de nasty detaljer) og går bare og snøfter, og har lidt småondt i halsen. Det er virkeligt irriterende, og jeg glæder mig helt vildt til at det går over..

At jeg skal spise brunch med mine gymnasietøser.

I morgen skal jeg ud og spise en lækker brunchbuffet med nogle af mine skønne piger fra gymnasiet <3 Dem ser jeg jo desværre ikke nær så meget efter vi er gået ud af gymnasiet, så jeg glæder mig helt vildt til at få catchet op med dem i morgen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger // Let's talk about sex.