En instagramprofil du bare MÅ følge!

Astmatiker?

astma

Ja der skulle selvfølgelig have stået mod, og ikke god. Men jeg er tydeligvis blind.

Sidste December lå jeg syg i to uger. Jeg havde kold lungebetændelse. En af bivirkningerne var, at mine lunger hvæsede helt vildt. Men efter jeg blev rask, har mine lunger stadig hvæset on and off. Jeg gik til lægen efterfølgende for at finde ud af, om jeg har astma. Men de gad ikke engang at teste mig, og stillede mig bare nogle spørgsmål, hvorefter de konkludere, at det havde jeg altså ikke.

I går begyndte det at blive ret slemt, og jeg havde svært ved at trække vejret, og måtte faktisk melde mig syg fra arbejde (jeg tager nogen gange nogle vagter til kampe på Brøndby Stadion, og der skulle jeg have været i går).

Her til morgen ringede jeg til lægen, og fik en tid ved frokosttid. Jeg fik målt min lungekapacitet, som umiddelbart faktisk var OK. Men da han vurderede at jeg er i ret god form, skulle min lungekapacitet gerne være højere. Han kunne selvfølgelig godt høre, at mine lunger hvæser helt vildt. Han sagde også, at det lød ret meget som astma, og at der var stor sandsynlighed for, at det var det. Så nu har jeg fået en forebyggende inhalator, som jeg skal bruge fire gange om dagen, indtil jeg igen skal til lægen om to uger, for at se om det bliver bedre. Og først der vil jeg nok finde ud af, hvorvidt jeg har astma eller ej.

Jeg er virkelig provokeret over, at jeg blev blankt afvist, da jeg var til lægen for at blive tjekket for et halvt år siden. Måske var det ikke blevet så slemt, hvis jeg bare havde fået en forbyggende inhalator dengang? Jeg synes det er virkelig useriøst, at man som læge bare kan fortælle en patient med hvæsende lunger og vejrtrækningsbesvær, at hun ikke har astma, og så ikke engang gide at undersøge hende?

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En instagramprofil du bare MÅ følge!