FIRE år i Radikal Ungdom!

Man skal turde at være grim!

grimI tirsdags skulle jeg ud og spise noget aftensmad og til prøvetime i poledance (hvilket i øvrigt var sygt grineren) med min veninde Tine. Det regnede helt vildt. Vi skulle jo til træning, så jeg havde træningstøj på og så tog jeg en regnjakke på for at afværge for regnen. Jeg så mildest talt, ikke særligt flatterende ud, som i kan se på billedet. (bare rolig – jeg gik dog ikke ud med den grimme fletning).

Men hvad så? Det var jo klart det mest praktiske at have på? Alternativet ville være, at jeg var blevet endnu mere våd end jeg blev eller at jeg havde taget en uber eller taxa – og det gider jeg simpelthen ikke bruge penge på.

Jeg render tit rundt i mine joggingbukser, med uglet hår og uden make-up. Hvis man bare lige skal ned og handle, på posthuset, til træning el. så begriber jeg simpelthen ikke, at man gider gøre sig lækker.

For nogle år siden syntes jeg, at det var vildt pinligt hvis folk så mig uden make-up. Nu er jeg mega ligeglad. Det er jo trods alt sådan jeg ser ud, hvor meget jeg så end prøver at benægte det.

Jeg tror det er sundt, at man tør at være lidt grim nogengange.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRE år i Radikal Ungdom!