Man skal turde at være grim!

Den perfekte gave til ham.

gave

I går havde min skønne kæreste fødselsdag. Folk siger altid, at det er rigtig svært at købe gaver til mænd – men det er altså en skrøne!

Jeg gik igang med at planlægge hans gave to måneder før. Jeg ville nemlig lave en pakke til ham, med alle de ting han rigtig godt kan lide. Men han kan lide nogle mærkelige ting, og derfor er de ret så svære at opsnappe.

Mads er helt vild med Rand Paul, som er en præsidentkandidat i USA (jeg kalder ham psykopatkandidaten). Jeg gik ind på hans webshop for at finde en t-shirt, men de sender ikke til Danmark. Men heldigvis, kan man finde en masse spændende ting på ebay! Der fandt jeg en rigtig fin t-shirt med teksten ”Rand Paul 2016”.

Mads er også ret så vild med fodboldholdet Everton i England. Everton har virkelig få danske fans, og derfor var det også ret svært at opsnappe noget merchandise. Igen, var ebay en kæmpe stor hjælp! Der købte jeg et iphonecover og en pin.

Dertil købte en limfjords porter som han rigtig godt kan lide, og hans yndlingsvingummer – vampyrer.

Hovedgaven var dennne oplevelsesgave, som er et ophold på en bed and breakfast med hans fantastiske kæreste.

Der er intet bedre end personlige gaver! Nu gik jeg full retard, men det behøver jo slet ikke at være hverken lige så dyrt eller kompliceret. Du kender din kæreste rigtig godt (går jeg da rimelig stærkt udfra) og ved hvad han kan lide. Saml alt det han godt kan lide, og pak det fint ind. Så er jeg sikker på at du smelter hans hjerte.

TIP: Hvis du køber noget på ebay, så køb det i rigtig god tid! Tit kommer tingene ikke frem, og så må man skrive ind og klage, og så går der ekstra tid med det.

Køb desuden ikke noget på Ebay som er ALT for dyrt, da der som sagt er stor risiko for, at det ikke dukker op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man skal turde at være grim!