Den perfekte gave til ham.

Blogs om livet i politik

Efterhånden er der kommet ret så mange blogs med samme tema som min. Altså blogs af unge politisk aktive, som handler om politik og livet i politik/ungdomspolitik. Det synes jeg er vildt fedt, og derfor tænkte jeg, at jeg ville introducere jer til dem jeg kender! frihed er det nye sortFrihed er det nye sort kender i højest sandsynligt! For Sara som ejer bloggen, er også en del af samme netværk i samme klynge som jeg og hendes blog kan i derfor se i toppen af min blog. Sara er en pisse cool pige fra Venstres Ungdom. Hun har været kampagneleder for Søren Pind og er aktiv i VU København.

theresa

Theresa Lange er ligeledes med i samme klynge som jeg, og kan også ses i toppen af min blog. Hende kender i sikkert også. Theresa er nybagt ung mor, og skriver på nuværende tidspunkt primært om det. Men hun arbejder (når hun ikke er på barsel) på Christiansborg hos Liberal Alliance. Så mon ikke også hun kommer til at skrive om det, når hun vender tilbage?ida pat

Ida Paetau er helt ny i vores klynge og kan også ses i toppen af min blog. Jeg kender hende overhoved ikke. Men udfra hendes blog kan jeg læse, at hun er ung socialdemokrat og skriver om hendes syn på verden. Glæder mig til at følge hendes blog fremover!minuit

Minuit, ejes af en pige som faktisk har været aktiv i Radikal Ungdom, men som skiftede til Venstres Ungdom for efterhånden længe siden. Hun skriver om mange af de samme ting som jeg. Livet i ungdomspolitik, parforhold, politik og store tanker.søren

Søren Juliussen har tidligere været en del af vores ”politiker-klynge” men er nu blevet rykket til Bloggersdelights ”Drenge-klynge”. Super cool fyr fra Liberal Alliance, som i øvrigt stillede op til folketingsvalget. Skriver meget om politik, men også livet bag.teis

Teis Volstrup stillede også op til folketingsvalget, og er ligeså en del af vores ”klynge”. Han har ikke skrevet noget længe, men det kan være at han kommer tilbage! Det må vi da håbe 🙂 Han kommer fra SF.nikita

Nikita kender i sikkert. Hun har også været en del af vores klynge, men er blevet rykket til ”kendis-klyngen”. Hun skriver ikke så meget om politik, men meget om hendes liv som relativt kendt, og altid på en super sjov måde, og med et glimt i øjet. isabellaIsabellas blog er ret ny! Isabella kommer fra Kristendemokraterne, stillede op til folketinget og er formand for deres ungdomsparti. Hun er super cool, og virkelig dygtig. Hun skriver en masse politiske indlæg, men kommer også til at skrive om livet bag politik.  ditte

Dittes blog er spritny! Ditte er super cool og skriver på en levende og sjov måde. Hun skriver om stort og småt – mest om politik. Hun er aktiv i Liberal Alliances Ungdom.  Jeg glæder mig meget til at læse Dittes blog fremover!Sildensverden

Sidst men ikke mindst er der Cecilie. Hun skriver ikke rigtigt om politik, og jeg ved ikke helt om hun kommer til at gøre det. Men hun er i hvertfald politisk aktiv i Liberal Alliances Ungdom. Hendes blog handler lidt om stort og småt.

   

3 kommentarer

 • Emilie

  Super fedt med sådan et overblik over nogle af de blogs der omhandler livet i politik, men jeg må sige, at jeg måske savner nogle flere blogs fra rød blok. Men måske er der bare flest bloggere fra Liberal Alliance? 😀
  Jeg håber ikke, du ser det her som en kritik, da det bestemt ikke er ment sådan, men jeg derimod bare er nysgerrig.

  Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Fokdal

  Blogception 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Torkild Engelst

  Waauw.. en blog om blogs.. det er nyt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte gave til ham.