Få styr på privatøkonomien

Om ikke at have travlt, og så alligevel

Skærmbillede 2015-10-03 kl. 18.32.22

I øjeblikket arbejder jeg jo kun 20 timer om ugen. Så jeg har mildest talt ikke så meget om ørene. Men alligevel synes jeg næsten aldrig, at jeg står stille. Jeg tror egentligt det er meget naturligt, at man altid formår at fylde kalenderen ud, uanset om man har mange eller få ”faste pligter”.

Denne uge har jeg eksempelvis haft en del middagsaftaler, to interviews, heldagsskrivekursus på Politikens debattør og kritikerskole, et torsdagsmøde i Radikal Ungdom København, et møde med vores nuværende integrationsordfører i RU og jeg har endda meldt afbud til to events jeg var inviteret til gennem bloggen, da jeg simpelthen ikke kunne nå det. Der er jo også altid blogindlæg der skal forberedes, mails der skal besvares og så skal jeg skrive indlæg til kritikerskolen. Der er altid noget man kan tage sig til.

Så selvom jeg nu har utroligt lidt jeg egentligt skal, så synes jeg stadig altid at min kalender er fuld, og at jeg er træt når jeg går i seng. At lave en aftale med en veninde kræver også ofte planlægning flere uger i forvejen.

Jeg har altid haft travlt. Det meste af mit liv har jeg faret rundt. Dengang jeg havde hest, gik der næsten tre år uden en eneste dag hvor jeg ikke skulle noget. Men det seneste år har været ret afslappet for mig. Jeg synes 3.G var enormt nemt, og derfor brugte jeg hele året på at drikke mig fuld, date og ses med mine venner.

I dag er det nok nogle noget mere fornuftige ting jeg tager mig til. Jeg drikker mig ikke så ofte fuld, jeg skal til at lave en del mere i Radikal Ungdom og så fylder bloggen osv. selvfølgelig også en del i min hverdag.

I dag har virkelig været en afslappet dag! Vi har været hjemme hos min kærestes forældre. Senere skal Mads og jeg ind og se klovn, hvilket vi glæder os helt vildt til!I går var jeg til reception og fest hos Liberal Alliances ungdom, hvilket var super hyggeligt! Jeg tog tidligt hjem da jeg var mega træt, så jeg er heldigvis sluppet for tømmermændene i dag 🙂

Jeg håber, at i har en rigtig dejlig weekend!

2 kommentarer

 • kATRINE

  Hej Freja,
  Vil du ikke skrive lidt mere om kritikerskolen? 🙂 Jeg kunne nemlig godt tænke mig at søge det næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Hej Katrine! Jo selvfølgelig 🙂 Det skal du helt klart gøre, det er super hyggeligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få styr på privatøkonomien