Underlige ting folk siger på dates.

Topmodel pisser på folk som ikke vejer 40 kilo

Skærmbillede 2015-10-07 kl. 08.27.33 Dette tekststykke dukker op på skærmen, før hver episode i den nye sæson af Danmarks næste topmodel. Jeg er naturligvis rigtig glad for, at de sørger for, at deres modelaspiranter gennemgår et psykolog- og sundhedstjek. Det er vel også det mindste man kan forvente af dem.

Men at de siger, at modellerne repræsenterer forskellige kropstyper, bliver jeg ganske enkelt hamrende provokeret af. Skal vi lige se engang på deltagerne i Danmarks næste topmodel?topmodel

Det er sgu ikke mange forskellige kropstyper jeg ser repræsenteret her. Så er det i hvertfald kun en variation mellem en meget lille fedtprocent og en ekstremt lille fedt procent.

For mig er det fint, at man laver et show for tynde unge piger (og i denne sæson, drenge) som gerne vil være modeller. Men at begynde at påstå, at de skulle repræsentere forskellige kropstyper, synes jeg, for at sige det lidt groft, er at pisse på mennesker, som ikke vejer 40 kilo.

Personligt føler jeg, at jeg har en ret normal krop, men jeg ville ligne en blåhval ved siden af dem. Så når jeg læser, at de skulle repræsentere forskellige kropstyper, føler jeg mig da naturligvis pludselig større end normalen, hvilket jeg faktisk ikke er.

Én ting er, at modebranchen skaber forvrængede kropsidealer ved udelukkende at bruge tynde modeller. Men når de begynder at påstå, at deres modeller har varierende kropstyper. Så går de simpelthen så langt over grænsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Underlige ting folk siger på dates.