Topmodel pisser på folk som ikke vejer 40 kilo

Regeringen fejler.

Jeg mener, at vores nuværende regering har begået utallige fejl. Det er jeg ikke alene om at mene. Jeg har bedt én fra hver ungdomspartier, om at skrive lidt om, hvor de synes, at regeringen fejler. Læs med!

Chris Bjerknæs-Fallesen, Dansk Folkepartis Ungdom

Regeringen har fejlanalyseret flygtningestrømmen og ikke handlet derefter. Vi burde have genindført grænsekontrollen, og sikret, at de mennesker der kom ind i landet fik deres sag behandlet ordenligt og respektfuldt, i stedet for det ravnerok det er endte med.

Caroline Holdflod, Dansk Socialdemokratisk Ungdom

Der var dem der sagde, at det var ligegyldigt hvad man stemte – at der ikke er forskel på rød og blå, at ideologierne er væk, og at politik blot handler om magt og spil.
Og så gik der 100 dage. Venstres finanslovsudspil hedder ’Stramme rammer – klare prioriteter’ og det står skringrende klart hvad Løkke, Hjort og co. har (ned)prioriteret. Deres stygge sparefingre skal ind og grave efter besparelser på 8,7 milliarder på vores ungdoms- og videregående uddanelser. Uddannelse er imidlertid altid en investering – for samfundet og for den enkelte. Det er med uddannelse at vi sørger for at få en veluddannet arbejdsstyrke, som er konkurrencedygtige – noget der er helt essientelt i et samfund, der skal leve på viden. Det er med uddannelse at vi øger den sociale mobilitet, får folk i arbejde og sikrer bedre levevilkår.
Uddannelse er blot et af en lang række områder, hvor vi de sidstee 100 dage har set massive besparelser og mangel på fremtidsperspektiv. Jeg tør kun gisne om hvad der vil ske de næste 100 – for ikke at tale om 1000 dage, hvis Venstre bliver siddende på magten.

Cecilie Løwert, Venstres Ungdom

Det mest nederen ved regeringen, er mediernes fremstilling af den. Jeg er pissetræt af, at Lars Løkke ikke må drikke en fadøl, uden at forsiden på EB bliver; LILLE LARS PÅ DRUK IGEN! Jeg er pissetræt af, at Søren Pind ikke kan lave en valgplakat med en god portion humor, uden de venstreorienterede nyhedsmedier erklærer ham nazist. Og så er jeg pissetræt af, at medierne ikke fokuserer på, hvor ærgerligt det er, at Martin Geertsen ikke blev minister!

Trine Simmel, Socialistisk Ungdoms Front 

Tillykke til Lars Løkke og resten af Venstre, med de 100 første dage i regering, i tirsdags, og tillykke til alle os andre med, at Venstre lige nu, har en historisk nedtur i meningsmålingerne, på 17,6 %. Jeg er de sidste 100 dage, blevet mere og mere pinlig over at være dansker, hver eneste dag. Mens vores nabolande har taget politisk ansvar og taget imod flygtninge, har venstreregeringen mest at alt formået at blive til grin i udlandet. Lars Løkkes asylpolitik har, mest af alt, båret præg af en osteklokkementalitet, hvor man mener, at det er i orden at stå uden for forhandlingerne om fordelingen af de 250.000 som er på flygt i Europa. Regeringen har de sidste 100 dage udvist en overvældende inkompetence til at agere befolkningens regering. Befolkningen har derimod vist næstekærlighed, doneret det de kunne undvære og hjulpet der hvor de kunne. Jeg håber ikke at der skal gå 100 dage mere før vi får en ny regering, hvor anstændighed og medmenneskelighed er i højsæde og jeg igen kan bryste mig af at være dansker.

Pernille Birch, Konservativ Ungdom

Seriøst, når jeg stemmer borgerligt er det bl.a. fordi jeg mener at det offentlige pisser på almindelige mennesker og deres hårdt tjente penge. Men det forstår Løkke og Co. ikke. De fortsætter fråset, fordi det for dem handler mere om taburetter, end om mennesker. Venstre er bare en håndfuld plattenslagere i mine øjne. “SE VI HAR GENNEMFØRT BOLIGJOBORDNINGEN!!”, så ja, I har altså basalt set hældt benzin over en enorm bunke penge for at få dele af erhvervslivet(og alternativet, WTF?) til at bakke op. Wauw.

Jacob Stendevad, Liberal Alliances Ungdom

Den nuværende regerings største problem er, at den nægter at tage et opgør med den universelle velfærdsstat. Det kan ikke være rigtigt at Venstre, Danmarks ”Liberale” parti fortsat prioriterer at tilføre midler til rige pensionister og børnefamilier, og derved holder det danske skattetryk på et unaturligt højt niveau. Det giver ingen mening at folk skal omfordele ydelser til dem selv, da det kun udvander midler gennem bureaukrati, og fjerner fokus fra de der egentlig har brug for hjælp i det danske samfund, nemlig de svage, syge og fattige. Hvis regeringen ønsker at være på linje med rigtige liberale principper, bør den opgive at være enig med Socialdemokraterne om bevarelsen af den universelle velfærd. Topskatten må væk, pensions og børneydelserne residualiseres, og civilsamfundet styrkes gennem en kraftig decentralisering af politiske spørgsmål. Først når det prioriteres kan jeg sige god for, at regeringen Lars Løkke II for alvor er liberal.

Adnan Al-Adhami, Radikal Ungdom

Venstre har skåret markant i udviklingsbistanden, og meget af den bistand går til forbyggende arbejde, hos verdens mest sårebare borgere. En forebyggelse, som sikrer at færre mennesker dør, sulter eller ser sig nødsaget til at flygte. Men med den nuværende nedskæringskurs på udviklingsbistanden, lukker Venstre helt ned for det forbyggende arbejde, og vælger derfor kun at slukke branden, når hele landsbyen er brændt ned. Hvis de altså overhovedet har medmenneskelighed nok til at gøre dette. Deres hovedargument er, at vi ikke har råd til en generøs udviklingsbistand. Men underligt nok, kan Venstre sagtens finde penge til en håndværkerfradrag til rige boligejer eller en markant lønforhøjelse til Dronningen. En form for omvendt Robin Hood. Hvis Venstre har dårlig smag i munden, kan de trøste sig med, at der er andre i verden, der slet ikke får noget at spise.

Nanna Bonde, Socialistisk Folkepartis Ungdom

Alle dem der inden valget sagde, at der ikke var forskel på rød og blå blok, har fået gjort deres påstand til skamme. Det er meget tydeligt, at det nu er Venstre der har sat sig på magten i Danmark. Listigt, og uden at råbe for højt om det, afskaffer de grundlaget for velfærdssamfundet. Her er bare tre eksempler:

Der skal spares 8,7 milliarder på uddannelse. Penge som ifølge Venstre kan findes i bureaukrati. Det sagde man også sidste gang, man sparede på uddannelse, men egentlig blev pengene taget fra forskning og uddannelseskvalitet.

340 millioner kroner fjernes fra det grønne område. Det betyder, at man droppe målene om 40 % reducering af CO2-udleding i 2020 og et fossilfrit 2040. Det er ikke bare uambitiøst, det er også et virkelig dårligt signal at sende til verdens ledere som lige om lidt mødes i Paris til COP21.

Det skal være sværere at blive dansker. I en aftale mellem de borgerlige partier og Socialdemokraterne er de blevet enige om, at et dansk statsborgerskab kun skal gives til de rigeste, klogeste og hurtigst omstillingsparate. Det er i min verden meget udansk!

 

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

  • Prea multe astepti Arhi, degeaba ai ceva, daca nu te lauzi cu acel ceva? Cand vrei sa-si faca poze, cand o sa atarne toate pe ele? Neah, lasa-le acuma cand sunt crude, sa se bucure si retina noastra.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Wait, I cannot fathom it being so stdrfghtiorwara.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Topmodel pisser på folk som ikke vejer 40 kilo