Regeringen fejler.

Om venskaber

Skærmbillede 2015-10-08 kl. 17.35.17

Jeg er pisse god til at få nye venner. Jeg har rigtig mange venner, og jeg synes at hver og en er skøn. Vi kan drikke øl og spise middag og endda også betro os til hinanden. Intet inspirerer mig mere end de mange, mange mennesker som jeg omgåes med.

Men, men, men. Det er fandme også vigtigt at have de helt tætte venner. Dem som man kan sidde og spise slik og se Vild Med Dans med en fredag aften, dem man kan komme grædende til, som man kan tage en middagslur sammen med, dem der kender ens familie og dem der ved alt om én.

Jeg bliver ret hurtig tæt med folk. Det er nok også fordi jeg ikke har så meget filter, og altid er ret ærlig og åben og frisk på at få nye venner. Men jeg har også de der meget få venner, som bare er alt for mig. Dem tror jeg virkelig er vigtige at have!

Det kan være noget så skønt at sladre, drikke sig fuld og catche op med veninder, og det skal man helt klart holde fast i! Men jeg tror bestemt også, at man skal huske at få sig de dybere venskaber. Det er som regel dem der holder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regeringen fejler.