Date night

Bye Copenhagen, hello Geneva!

Så smutter jeg til Geneve på studietur med Radikal Ungdom. Vi er tyve RU’ere som tager afsted. Vi skal ned og besøge en masse forskellige FN-organisationer, se byen og naturligvis hygge os sammen. Vi skal besøge UNECE, UNHCR, WHO,WTO, EUs FN-ambassade, OHCHR og ICAN, så man kan roligt sige, at det bliver en tur med et stort fagligt indhold! Men mon ikke også, at der bliver plads til en øl eller to 😉

Jeg glæder mig meget, og er sikker på, at det nok skal blive en sjov og lærerig tur! Jeg får nok ikke blogget VILDT meget dernede fra, men hvis i vil følge med, kan i følge min instagram (@fokdal) eller følge hashtagget #RUThereGeneva? (der var en konkurrence inden turen hvor man skulle finde på det bedste hashtag, jeg fandt på dette og vandt :P)

Jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om turen! Hav en rigtig dejlig efterårsferie <3

billedet er fra vores studietur til Bruxelles sidste år. Det er mig øverst, yderst til højre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Date night