Stop naziselvrealiseringen.

HJÆLP!! Jeg er mainstream

madDe seneste par uger har jeg været en del gange ude og spise med venner og bekendte som netop er flyttet til København. De har alle bedt mig finde ud af hvor vi skulle spise, da jeg naturligvis måtte kende de gode steder, når nu jeg er fuldblods københavn (på trods af, at jeg faktisk er vokset op i Gentofte – men potato potato).

Men det gør jeg ikke! Det er flovt, ja. Men jeg spiser altid de samme steder. De mainstream caféer (primært i strædet) og så burgerbarer. Det er også godt! Men jeg vil gerne prøve nye steder.

Såååå… Kender du et godt spisested (som man har råd til at spise på) som du synes at jeg skal prøve? Så sig til!

Jeg regner stærkt med at skrive et indlæg inden længe med at par anbefalinger af mine yndlings mainstream spisesteder, så stay tuned hvis du er tilflytter og forvirret <3 Eller bare forvirret – ligesom mig.

4 kommentarer

 • Sille Jasmin

  Hvis jeg må spørge om en ting – totalt irrelevant for emnet – hvad er den bedste reportage du nogensinde har læst? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Fokdal

  Mange tak for de gode råd!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Madeline

  20a i Ravnsborggade på Nørrebro er et sindssygt godt fransk sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Jeg kommer ikke selv fra København, men har været glad for at komme på bl.a. Tapasbaren (lidt dyrt, men rigtig godt!), Sliders, (som du måske kender, men årh det er lækkert og billigt!) og så Bollyfood på Vesterbro, som serverer noget lækkert indisk mad! Derudover har Bertels salon den lækreste cheesecake!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop naziselvrealiseringen.