HJÆLP!! Jeg er mainstream

Hvorfor skal man undskylde sin kærlighed?

love

Et par uger efter, at Mads og jeg var blevet kærester, var jeg til en fest med en masse af mine venner. Dagen forinden havde Mads lagt et rigtigt sødt billede op af os på Facebook, og jeg havde skrevet en eller anden super cheasy kommentar. Rigtig teenageagtigt, som man jo er, når man er nyforelskede!

Det kommenterede nogle af mine venner, til festen. De sagde, at de synes at sådan noget var for meget, og at de egentlig var ret trætte af at se sådan noget på deres Facebook. Sjovt nok, var og er de begge single.

Jeg blev virkelig, virkelig ked af det. For jeg var jo bare helt vild glad for Mads og rendte rundt på en lyserød sky. Det ville jeg gerne dele med verden, og det synes jeg ikke, at der var noget galt med. Så at blive latterliggjort på baggrund af min lykke, gjorde mig enormt ked af det, og jeg forstod ikke, hvorfor jeg skulle stå og undskylde for, og forsvare hvorfor jeg ville vise min lykke.

Jeg synes faktisk, at det er en ret hyppig tendens. Man må ikke flashe sin kærlighed, fordi det irriterer andre at kigge på. Men hvad fanden rager det dem? De kan da bare lade vær med at kigge, hvis de ikke gider at se det.

Ligeledes må man ikke tage valg for sit parforhold, som strider imod det normale. Så er der noget man fuldstændig har misforstået, og så skal man høre meget for det. Jeg har eksempelvis en veninde som er gift. De blev gift på deres 1-årsdag, og på det tidspunkt var hun nitten år. Hold kæft hvor har folk travlt med at sige, at det gik godt nok stærkt, og at det er godt nok underligt. Men hvad rager det dem?

Hvis man er glade for hinanden, og gerne vil giftes, hvorfor så ikke gøre det? Folk har så travlt med at bestemme hvad der er rigtigt for alle andre. Hvor længe man skal have set hinanden, før man kan blive kærester. Hvornår man må blive kærester på Facebook. Hvor mange billeder man må lægge op på Facebook med sin kæreste. Hvornår man må flytte sammen. Hvornår man må få børn. Hvornår man må blive gift. Stop nu!

Jeg synes man skal gøre, hvad man vil, og hvad der er rigtigt for en selv, og for sin partner, og så blande sig udenom andre menneskers parforhold.

3 kommentarer

 • Anonym

  Cheesy er hvad du leder efter. Cheasy er en yogurt-mærke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Amen! Jeg er smaskforelsket, og vi ligger billeder op med/af hinanden, lige når vi føler for det.. Hvis mine veninder kommenterer det, siger jeg altid “jeg er bare rigtig glad” eller “ja vi hygger os så meget” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Præcis! Hvorfor skal man ikke have lov til det!? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP!! Jeg er mainstream