København // Where to eat

Åhh hvor jeg dog elsker Radio24syv

Jeg er kæmpe fan af Radio24syv! Jeg hører det konstant! Om morgen, på vej til arbejde, på arbejde, på vej hjem fra arbejde.. well you get it – hele tiden!

Det er faktisk ret nyt, for det meste af mit liv, har jeg faktisk ikke rigtig hørt radio. Men det er vist kommet her i mit sabbatår.

Jeg hører som regel podcasts. For jeg hader at komme ind midt i et program og ikke vide hvad de snakker om, og jeg gider ikke sidde og vente på at det begynder.

I dette indlæg vil jeg anbefale mine yndlingsprogrammer på Radio24syv som jeg bestemt kan anbefale. Det er både programmer som kører på nuværende tidspunkt og programmer som er udgået. Men de kan stadig findes som podcasts enten på din computer eller telefon, eller bare høres på Radio24syvs hjemmeside.annejagt Programmet Annejagt, er et relativt nyt program, som køres af Anne Sophie Hermansen, som jeg er ret vild med! Hun er en super skarp debattør, som altid har en finger i siden på kongehuset. Det er skønt! Programmet kører hver fredag 10.05-12.00.

I hvert program har hun et eller andet tema, nogengange to, som hun berører. Så har hun nogle gæster i studiet, eller lyttere igennem på telefonen, som kommer med deres holdning til emnet. Temaet på emnerne varierer meget. Hun har berørt alt fra sundhedsfacisme til børneopdragelse og 12-talspiger. bikinilinjen Bikinilinjen er et FANTASTISK program, som desværre ikke kører på kanalen mere. Men podcastsene kan naturligvis stadig høres. Det er et taleprogram hvor Marie-Louise Tüxen og Mathias Helt, to egentligt ret almindelige, sjove mennesker, sidder og snakker om vind og vejr i en times tid.

Egentligt er det jo et ret trivielt program, hvor der faktisk ikke sker så meget. Men de berører bare så mange ting, som man faktisk også selv går og tænker over, og som er ret fedt at høre andre sige 😛 Desuden er de begge to bare virkelig skønne!det vi taler om Det vi taler om er et sladdermagasin. Fire mennesker i et studie gennemgår ugens sladder og diskuterer det. Det er ikke noget lærerigt program, men det er ret hyggeligt, og det er nogle rigtig søde og sjove mennesker der er med i programmet.

De berører både politiske begivenheder, kongehuset og international sladder. Programmet kører hver fredag fra 13.05-15.00. 

Hviids varmestueHviids varmestue er et skønt program! Det er egentligt ret svært at sige hvad det handler om, for det svinger meget fra gang til gang!

Men basically er det Michelle Hviid som har nogle gæster i studiet som hun taler med. Ofte meget dybt. Eksempelvis havde hun i et program både Mascha Vang og Pia Kjærsgaard med, hvor hun talte lidt med dem om deres liv. Fornylig havde hun to helt tilfældige singler i studiet, hvor hun stillede dem nogle typiske ”date”-spørgsmål og talte lidt med dem om det at være single. Meget givende program, på en eller anden måde. Programmet kører hver lørdag 10.05-12.00

wiki-værkstedet

Wiki-værkstedet er et ret fedt program, som desværre ikke kører på kanalen længere. Formålet programmet er, at få rettet op på den danske wikipedia. I hvert podcast er der altså et emne, og så er der en eller flere gæster i studiet som ved noget om det specifikke emne. Det er en ret fed måde at lære noget om alt muligt! De har blandt andet talt om Putin, guldreserven, flykatastrofer og Linse Kessler. Super fedt program!

Hører i radio? Og har i nogle podcasts i kan anbefale? Jeg er altid på udkig efter nye gode programmer at høre 😛

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

København // Where to eat