Åhh hvor jeg dog elsker Radio24syv

Gid jeg tænkte som en mand

overthinking

På Radikal Ungdoms landsmøde i weekenden, stiller jeg op som integration og udlændingeordfører. Det er jeg faktisk lidt ved at skide grønne grise over.

Som mange andre kvinder – jeg beklager generaliseringen, men jeg tror desværre at den er rigtig, tænker jeg evigt og altid: ”er jeg nu også godt nok?”, hver gang jeg kaster mig ud i noget nyt.

Jeg er ret sikker på at blive valgt, for jeg har ingen modkandidat. Så hvorfor er jeg så nervøs?

Der er alt at være nervøs over! Gad vide om folk synes, at jeg er inkompetent? Gad vide om jeg kludrer i min tale? Gad vide om jeg kan svare godt nok på spørgsmålene? Hvad hvis nu der er spørgsmål jeg ikke kan svare på? Åh nej, nu skal jeg jo til at være den der ved det hele på mit politiske område. Men der er jo mange ting jeg ikke ved? Jeg ved ikke alt. Vil folk så tænke, at jeg ikke er god nok? 

Det er sådan nogle ting der fylder mit hoved, og det dræner mig fuldstændig. Det er tåbeligt, for der er sikkert ikke nogen der har de tanker. Det er bare mig som er hamrende selvdestruerende.

Gid jeg dog tænkte som en mand. Mænd har bare mere tendens til at tænke ”jeg kan mit shit, og jeg skal sgu nok klare det”. Det kan godt være at de er lidt vovede og begår nogle fejl, men hey – de kommer frem i verden! Ja, gu’ er det en generalisering, men jeg tror sgu den er go’ nok.

Sådan er jeg, og mange kvinder, ikke! Vi er for forsigtige, og vores tankestrømme begrænser os i at gøre hvad vi gerne vil. Vi tænker generelt bare meget mere over tingene. For meget!

Jeg ved godt, at der er mange kvinder der ikke er sådan. Men det er sgu undtagelsen der bekræfter reglen, hvis du spørger mig.

Jeg ville virkelig ønske, at jeg turde lidt mere. Turde tænke ”fuck hvad andre tænker”. Det er nemt at ønske sig, men ikke så nemt at realisere! Men jeg arbejder på det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Åhh hvor jeg dog elsker Radio24syv