Boganbefaling // Hambros Allé 7-9-13

Kærester på facebook?

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 18.18.04

Det er meget sjovt det der med at være ”kærester på Facebook”. Det føles nemlig ofte lidt som om, at det først er ”rigtigt” når det står på Facebook. Sådan burde det selvfølgelig ikke være!

Men alligevel synes jeg, at det giver god mening at stå som ”i et forhold” på Facebook, hvis man er i et forhold. For hvorfor skulle man ikke gøre det?

Jeg er virkelig uforstående over for, hvorfor nogle ikke gider at have det stående på Facebook. Jeg ville blive rasende hvis Mads ikke havde gidet stå i et forhold med mig. For det virker jo bare som om, at man ikke vil stå ved siden kæreste.

Jeg synes også, at der meget god stil lige at have stående. Så ved folk hvis de møder én, at der ikke er så meget at komme efter på ”den front”. Det er da meget fair overfor folk.

Mads og jeg var meget enige om det, og det kom lidt som en selvfølge. Det er også en meget god måde, ligesom at ”få det ud” på. Så ved alle det, så behøver man ikke forklare det til folk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boganbefaling // Hambros Allé 7-9-13