Lad ikke sociale medier snyde dig

Jeg er RØV træt af fodbold

Skærmbillede 2015-11-17 kl. 16.16.48

Jeg er RØV træt af fodbold. Jeg synes, at det er mega kedeligt.

En af de ting, som er mest irriterende ved fodbold er, at det er der KONSTANT! Så er der premiere league, så er der superliga så er der Europa league, så er der EM eller VM eller what ever. Ej men stop nu! Og når der ikke liige er en liga, så er der fandme ”transfer season”. Hvornår stopper det gøgl?

Det ALLER mest irriterende ved fobold er, at det er totalt socialt acceptabelt. Altså no offence, men fodbold er jo lige så fordummende som reality-tv. Alligevel ser man overhoved ikke ”ned” på folk der ser fodbold, på samme måde som man gør med folk der ser reality-tv.

Det er også totalt socialt acceptabelt, ligesom at bruge fodbold som et trumfkort.

I weekenden var jeg eksempelvis til et kursus. Lørdag aften var der ”fest”, men jeg valgte at tage hjem og hygge lidt med min kæreste, da vi har så travlt for tiden, at vi ikke ser hinanden så meget som vi plejer. Der er landskamp, så den skal vi ligesom se. Selvom det nok er det i hele verden, som jeg har aller MINDST lyst til at bruge min lørdag aften på. Men det accepterer man ligesom. Men prøv lige at forestille jer, at det var min kæreste som var taget hjem fra et kursus for at være sammen med mig, og jeg så havde insisteret på at vi skulle se sex and the city. Der er fodbold bare en helt anden trumf, of some reason.

Ligeledes var jeg her til aften ude og spise med tre af mine gode venner. Vi har haft den her aftale i nogle uger efterhånden, og i dag siger en af mine venner så, at han er nødt til at gå 19.45, da han skal hjem og så landskamp. Derfor siger vi alle OK til at spise kl. 17.00, fordi han skal hjem og se landskamp. Altså herre bevares, det gør ikke den store forskel for mig, om jeg skal spise tidligt – det går nok. Men prøv at forestille jer, hvis man havde sagt, ”Hey venner, kan vi ikke lige spise tidligere – jeg skal hjem og se finalen i Paradise Hotel”. Så havde folk nok grinet noget så højt af én. Men der er der ingen der gør, når det handler om fodbold.

Folk må have de hobbyer de har lyst til. Men der er fandme ikke nogen der skal grine af mig for at se Paradise Hotel, når de selv ser fodbold. Det er ikke en tak bedre. Og så forstår jeg altså heller ikke.. Hvis du godt kan lide en sport, hvorfor dyrker du den så ikke i stedet for bare at kigge på den? o.O

Nu får jeg sikkert nogle vrede fodboldfans på nakken 😛 Wish me luck.

2 kommentarer

 • Melisa

  Er igen enig med dig, og det er sgu ikke alt for ofte at det forekommer at jeg er enig med folk. Men…er så heldig at min kæreste hader fodbold, så jeg vidste ikke engang at der er nogen kampe haha. Og jeg kan slæbe ham med i alle de butikker jeg har lyst til for han hader ikke shopping. Dog så ender vi mest af altid at købe bøger sammen. Vi har lidt et problem der ‘-‘ og mangel på plads til bøgerne. Men fodbold nope nope nope vil hellere se maling tørre så >_<

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Melisa: hahaha 😛 Du er en heldig kvinde 😉 Det gode ved gerne at ville læse de samme bøger er jo, at man kan købe ét eksemplar og så begge læse det. God måde at spare penge på 😛 Jeg tror faktisk også, at det ville være mere interessant at se maling tørre…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lad ikke sociale medier snyde dig