Kærester på facebook?

Lad ikke sociale medier snyde dig

socialmedia

Billederne ovenfor, er taget med få sekunders mellemrum. Det samme tøj, samme pige, samme tidspunkt – men to forskellige vinkler. Dog ser det ud som om, at der er et par kilos forskel.

Der er det de sociale medier kan. Vi kan vise os selv, og vores liv, fra den vinkel vi ønsker.

Jeg synes ikke, at der er noget galt i at tage billeder af sig selv fra den bedste vinkel. Der er intet galt i at bruge instagramfiltre. Der er intet galt i at suge maven ind, når man tager et billede. Der er intet galt i, kun at tage billeder af de sunde og dyre middage. Der er intet galt i, kun at fortælle solstrålehistorierne.

Men jeg tror også bare, at man skal tænke over de konsekvenser det har. Jeg tror, at de sociale medier, har en stor del af skylden i, at mange unge mennesker har dårligt selvværd og lider af stres eller depression.

Jeg kan fandme også godt blive deprimeret, når jeg ser alle de smukke og tynde mennesker på Instagram, når jeg ser hvor mange flotte og dyre ting bloggere køber, eller når jeg ser hvor satans velklædte gæster på diverse natklubber er.

Det er så nemt at sige, at ”husk nu bare på, at de sociale medier ikke er virkeligheden”. Men det er altså nemmere sagt end gjort.

Netop derfor, synes jeg at personlige blogs er et fantastisk medie! Der er selvfølgelig nogen bloggere som altid kun viser den pæne side af medaljen. Men jeg elsker bloggere, som også tør at udstille deres frygt og sorger, og tør at sige, når de har en dårlig dag.

Generelt tror jeg at vi alle skal være bedre til ikke kun at udstille det smukke, estetiske og perfekte. Men også turde at sige, at tingene ikke altid er som de ser ud.

2 kommentarer

  • Pernille B

    Jeg vælger at se således på det: Når mine venner poster et billede af noget nice, at de er lækre, at de drikker latte eller spiser dyr sushi, så er det fordi de har det fucking fedt, og så bliver jeg lidt glad på deres vegne.

    Men når det så er sagt, så sidder jeg også engang imellem og øv’er mig over at jeg ikke er lige så lækker som nogle af dem jeg ser på instagram.. 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærester på facebook?