Opfør jer ordentligt!

Det vidste i ikke om mig // Hestepige

hest

Det er ikke alle der ved det! Men jeg er faktisk gammel ridepige.

Jeg har redet siden jeg var helt lille. Først små trækture i dyrehaven, senere på rideskole over mange år, så som part og til sidst fik jeg min egen pony, Lindholms Bat-mann.

Bat-mann havde jeg fra jeg var tolv til jeg var femten. Over den tid blev jeg en væsentligt bedre rytter. Siden den dag Bat-mann blev solgt, har jeg kun siddet få gange på ryggen af en hest.

Vi fik både dressur- og springundervisning flere gange om ugen. Dog fokuserede vi primært på dressuren, da det var det som jeg syntes var sjovest. Selvom det er de færreste unge piger, som har det sådan 😛

Vi red en del stævner, primært i dressur. Jeg har en helveds masse rosetter liggende i en skuffe på mit værelse.

Det var rigtig sjovt så længe det varede. Men allerede et år før Bat-mann blev solgt, mistede jeg interessen. Jeg beholdt ham nok mest fordi, at jeg ikke rigtig turde sige til mine forældre, at jeg havde mistet interessen. Og dertil fordi jeg holdt sindsygt meget af ham, og vidste, at jeg ville komme til at savne ham. Jeg tror det er lidt ligesom at slå op med en kæreste som man har mistet forelskelsen i. Enormt grænseoverskridende og hård beslutning, men senere finder man ud af, at det var den helt rigtige.

Jeg savner ham stadig lidt nogle gange. En helt fantastisk pony, som har givet mig nogle helt fantastiske år <3

Jeg kan bestemt ikke udelukke, at jeg måske finder mig en part end dag, som jeg kan hygge om og få redet noget dressur på 😀

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opfør jer ordentligt!