Mit forløb på kritikerskolen

Valg, fest og tømmermænd.

1

I torsdags var der, som i nok alle ved, folkeafstemning om retsforbeholdet. Jeg stemte selvfølgelig JA! Desværre gik det ikke helt som jeg havde håbet på, men uanset hvad var det en hyggelig dag!

Valget fejrede jeg med næsten 50 andre ungradikale på Radikal Ungdoms sekretariat. Vi fulgte de tvivlsomme valgresultater, spiste pizza og drak øl.

Senere på aftenen tog min veninde Ellen og jeg på Toga (en politisk bar) hvor jeg blev helt til halv fem! Havde heldigvis fri om fredagen, ellers havde jeg godt nok haft en stram arbejdsdag..

Fredag brugte jeg på at have nogle VOLDSOMME tømmermænd. Jeg sumpede i min seng hele dagen, indtil jeg om eftermiddagen havde et møde og derefter tog Mads og jeg ud og spise Running Sushi og besøgte hans forældre.

Denne weekend er faktisk den første weekend i halvanden måned som ikke er fyldt med alle mulige Radikal Ungdom-ting. Efteråret er ret presset for os tillidsvalgte. Lige oveni hinanden ligger landsmøde, hovedbestyrelsesmøde, ledelseskursus, introkursus osv. Så det er er rart med en weekend hvor jeg bare kan slappe af med Mads og besøge min far.

Jeg håber, at i alle fik stemt i torsdags! Det er vigtigt at værne om demokratiet!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit forløb på kritikerskolen