Jul i det lille hjem <3

Sponsoreret video // Den perfekte julegave

Som barn var jeg den vildeste gamer! Jeg har spillet alverdens spil! En masse hestespil, Diablo, Age of Empires, Zoo Tycoon osv. Men mit ultimative yndlingsspil har altid været Sims! Jeg har ruineret mig selv fuldkommen på alverdens tillægspakker til både Sims 2 og Sims 3, og til hver eneste fødselsdag eller jul, kunne man godt være sikker på, at der stod en Sims udvidelsespakke på ønskelisten! Det bedste øjeblik var selvfølgelig da Sims 3 Pets kom, hvor man kunne få heste! Der var hestepigen Freja glad 😛

Jeg synes, at Sims er et fedt spil da det har så uendeligt mange muligheder! Selvom det oftest ses som et spil for små piger, så synes jeg faktisk ikke, at det er et spil man kan blive for gammel til. Der er lidt en underlig social konstruktion der siger, at det er okay når 20-årige fyre spiller counterstrike, men lidt underligt hvis en 20-årig pige spiller Sims? Det forstår jeg ikke. Jeg hiver stadig nogle gange Sims op ad gemmerne og spiller et par timer, og det synes jeg overhoved ikke, at der er noget underligt i 😀

I efteråret 2014 udkom Sims 4, den nyeste generation af Sims-spillene. Jeg har desværre ikke prøvet det, men har set en del videoer og læst en del om det på nettet, og det lyder mega fedt! Så Sims4 må klart været årets julegave! Til både store som små. Selvom jeg er nitten år gammel, ville jeg i hvert fald bestemt ikke brokke mig hvis jeg fik det i julegave 😛

Indlægget er sponsoreret af EA Games.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jul i det lille hjem <3