5 facts om mig

Selvfølgelig må du bade nøgen med dit barn!

kat

I de seneste par dage har der kørt en debat om, hvorvidt man skal bade nøgen med sit barn – selvfølgelig må kan det. Det er der absolut INTET underligt i.

Jeg tror det er enormt sundt, at forældrerene viser sine børn, at der intet unaturligt er i den nøgne krop. Det gør man eksempelvis ved at bade nøgne sammen. Hvis forældrene ikke vil gå i bad med barnet, eller begynder at tage badetøj på når de går i bad sammen, så begynder man at gøre nøgenhed til noget forbudt. Det bør det ikke være.

Da jeg var barn badede min mor, far og jeg nøgne sammen. Min kat var der ofte også, og så var det ligesom et familieforentagene. Det var der intet underligt i, og det var der da heller ikke nogen som satte spørgsmålstegn ved.

Det er som om, at vi for hver dag der går, gør den nøgne krop til noget mere og mere forkert. Lad os da stoppe den udvikling!

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 facts om mig