Instagram lately

I er jo vanvittige!

Skærmbillede 2015-12-20 kl. 14.03.43

I dag har der været et event hvor folk kunne komme og smadre de grimme Kähler vaser som de har fået i fødselsdagsgave, og som de gerne vil af med.. 2,1 tusinde mennesker var interesserede i begivenheden og næsten 900 stod som deltagende.

Jeg synes det er et fuldstændig sindsygt arrangement. Fint nok, at man synes det er en grim vase og en nederen gave. Men hav da noget respekt for andre mennesker! Hav noget respekt for de mennesker som har givet dig vasen i bedste vilje. Jeg ville i hvertfald blive ked af det, hvis jeg havde givet en gave til en ven, som jeg troede og håbede på, at han eller hun vil blive glad for, hvorefter vedkommende laver en facebookbegivenhed om, at han/hun vil smadre den gave jeg har givet dem! Det er jo sindsygt respektløst!

Hav respekt for de mennesker, som ikke har råd til at købe en relativt dyr vase, men som skal kigge på dig smadre den, som var det ingenting.

Jeg synes, at man burde pakke den destruktive adfærd væk. Den hører intet sted hjemme. I stedet kunne man jo give vasen til en som ikke selv har råd til den, eller sælge den og donere pengene til velgørenhed.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram lately