Det perfekte nytårsoutfit

Folk har glemt hvad julen handler om

Skærmbillede 2015-12-23 kl. 22.18.28

I år fejrer jeg jul hos min kærestes familie. Vi skal i kirke, synge salmer, give hinanden gaver og spise flæskesteg. Sidste år fejrede jeg jul med min søster, far og ven med mexicansk mad, popmusik og med vin i stedet for gaver.

Det kan godt være, at den sidstnævnte form for jul er lidt mere utraditionel. Men jeg ser faktisk ikke nogen form for jul som mere ”rigtig” end nogen anden.

Julen stammer fra kristendommen. Men de fleste af os er jo (let’s face it) ret ligeglade med ham jesus der. Så for os handler julen jo faktisk bare om at være sammen med dem vi holder af! Samles i familien, og nyde hinandens selskab.

Det kan man i min optik gøre præcis på den måde man vil. Det er jo fantastisk at have traditioner! Men jeg synes, at man skal passe på med at reducere julen til at handle om gaver og flæskesteg.

Jeg synes, at julen skal handle om kærlighed. Kærlighed til vores næste – at vise vores nærmeste at vi holder af dem, og at gøre noget for andre. Kærlighed til livet – at sætte pris med det man har, og at være taknemmelig for det liv man lever.

Jeg håber, at i alle får en helt fantastisk jul, hvordan i end fejrer den <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det perfekte nytårsoutfit