New years eve

Mine nytårsforsæt fortalt med grimme GIFs

Jeg er faktisk ikke typen der laver nytårsforsæt. Jeg lever nemlig efter den overbevisning, at hvis der er noget man gerne vil ændre, så skal man gøre det i morgen – og ikke vente til det bliver d. 31. December. Når det så er sagt, så synes jeg altid det er sundt at reflektere lidt over sig selv og sin tilværelse, og overveje om der er noget man kunne forsøge at ændre til det bedre. Det har jeg gjort, og jeg har fem ting jeg gerne vil arbejde på i det nye år!

forældre

I 2016 vil jeg gerne bruge mere tid med mine forældre. Mine forældre er skilt. Jeg bor hos min mor, og min far bor kun få kilometer væk. Så jeg har de absolut bedste forudsætninger for at se dem meget, men det synes jeg bare ikke, at jeg gør. Det vil jeg gerne rette op på!

kæreste

I 2016 skal jeg prøve at styre mig lidt. Jeg har det med at blive sur eller irriteret over ret ligegyldige ting. Det går primært ud over Mads. Selvom han ofte fortjener det, er der også gange hvor det er lidt synd for ham. Jeg er blevet meget bedre til det – men jeg skal stadig øve mig 😉 Jeg kan også godt være ret strid overfor folk som jeg ikke bryder mig så meget om. Men det kan de jo ikke gøre for, at jeg ikke kan. Så der må jeg lige tage mig lidt sammen.

løb

Jeg skal til at løbe noget mere! Problemet er bare, at jeg synes det er  meget sjovere at styrketræne! Men jeg er enormt stærkt, og kunne egentlig bedre bruge lidt cardio. Jeg synes bare, at det er røvkedeligt at løbe, og så gør det det kun værre at jeg har astma…

mad

Jeg skal til at spise mindre og sundere.. Klassisk nytårsfortsæt – ikke så tit man holder det.

studie

D. 1. Februar starter jeg på studie. Jeg vil virkelig bestræbe mig på at have fokus på mit studie og forsøge at gøre det godt, og følge godt med. Jeg skal kæmpe for ikke at lade hverken arbejde eller Radikal Ungdom overskygge studiet. De er også vigtige – men jeg er af den overbevisning, at man gør sig selv en bjørnetjeneste hvis ikke man følger godt med på studiet. Og så er det i øvrigt også ret respektløst når nu man får studiet gratis og oven i købet får SU.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

4 kommentarer

 • Kalli

  Hej Freja
  Hvad skal du læse pr. 1. februar, hvis man må spørge? 🙂
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Hej Kalli 🙂 Jeg skal læse kommunikation på Medie- og journalisthøjskolen i Emdrup 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monti

  Hej, det hedder nytårsforsæt (uden T). Det kommer af at “sætte” sig noget “for” = forsæt.
  At fortsætte (med T) betyder at blive ved i samme stil.
  Desuden er flertalsformen “nytårsforsætter”.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New years eve