Mine nytårsforsæt fortalt med grimme GIFs

For gammel til dyreprint?

dyreprint

Dagen før nytårsaften stod jeg og prøvede nogle forskellige kjoler som jeg har hængende. Blandt andet denne fikse kjole, som jeg vidst nok havde på sidst for ca. 5 år siden, til en eller anden konfirmation.

Jeg synes egentlig, at den er meget fin. Den har et snit som passer godt til min krop. Problemet er bare, at jeg jo må erkende, at jeg er blevet for gammel til korte kjoler med dyreprint…

Jeg tror faktisk aldrig, at mit liv det bliver det samme igen, efter den åbenbaring. The truth hurts.

Well, jeg skal til at have ryddet overordentlig meget op i min garderobe. Den er propfyldt med alt muligt gøgl som jeg ikke har gået med i laaang tid. Så enten må jeg havde booket mig en stand i studenterhuset, ellers smutter jeg en tur til Røde Kors.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine nytårsforsæt fortalt med grimme GIFs