Oprydning i mine smykker

bros before hoes er noget vrøvl!

a

Vi kender alle de åndsvage udtryk: ”Bros before hoes”, ”chicks before dicks” eller nok det dummeste: ”kærester kommer og går, venskab består”

Okay, venner. Hvad fanden er det for et fuldstændig retarderet udgangspunkt for et forhold til et andet menneske? ”Kærester kommer og går, venskab består” er en skrøne! Jeg har i hvertfald kylet væsentligt flere venner ud af mit liv, end kærester.

En kæreste kan potentielt være den du skal blive gammel med, og bo sammen med resten af dit liv! Dine venner kan lige så godt gå ud af døren den næste dag. Det kan en kæreste også godt – men i forstår hvad jeg mener!

Der er i hvertfald næppe statistisk en større chance for, at dine venner holder i længere tid, end din kæreste.

Når man får en kæreste, får man samtidig en bedste ven. Det er den person der kender dig bedst, og den du deler alt med. Man skal for guds skyld ikke glemme sine venner bare fordi man får en kæreste, det er det dummeste man kan gøre. Men at prioritere sine venner højere end sin kæreste… det er jo helt absurd.

Jeg er mange gange blevet nedprioriteret af mine venner, til fordel for deres kæreste. Jeg prioriterer også min kæreste højere end mine venner. Ikke således, at man ikke er der for sine venner når de har brug for én, eller at man helt stopper med at se dem. Men helt personligt synes jeg, at man bør prioritere sin kæreste højere, end sine venner.

Jeg ser en kæreste som en partner. En du deler livet med, og i to er der altid for hinanden – uanset hvad. Så hvis min partner sagde ”kærester kommer og går – venskab består”, så havde han sovet på sofaen i en måned.

Udtryk som ”bros before hoes” er opfundet af tabertyper som er sure over, at deres venner har fået en kæreste, når de selv ikke kan finde ud af at score. Så lad vær med at lev efter de udtryk – og du bliver KUN mindre sej af at sige det.

 

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oprydning i mine smykker