15 tegn på, at du er alternativ.

Skal jeg være politiker?

Hvis jeg fik en 5’er hver gang nogen spurgte mig, hvornår jeg stiller op til folketinget, så behøvede jeg slet ikke at overveje hvad jeg gerne vil lave – for så ville jeg allerede være millionær. Det er et spørgsmål som nok de fleste politisk aktive får ret så ofte – og det vil jeg gerne svare på.

Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke kraftigt har overvejet det. Der var en kort periode hvor jeg næsten var overbevist om, at jeg ville stille op når jeg var færdiguddannet. Men nu er jeg faktisk ret afklaret omkring, at det skal jeg ikke. Selvom jeg da stadig nogen gange får lysten lidt tilbage, når jeg får en mail om, at en kreds mangler en kandidat el.

Det ville uden tvivl være en grineren valgkamp – men jeg ville overhoved ikke komme ind. Jeg er jo på taberholdet skal i huske på – ministre bliver kylet ud af vores folketingsgruppe, fordi vi får så få stemmer…

Dertil er der bare så mange andre ting, som jeg faktisk brænder mere for. Når jeg forestiller mig mit liv om 10 år, er det ikke politik jeg ser for mig – det er noget helt andet.

Meget overraskende kan jeg faktisk fornemme, at blogging næsten tænder mig mere end politisk arbejde. De to ting hænger jo for mit vedkommende sammen. Men jeg er bare blevet så glad blogging, og alt hvad det indebærer, at jeg håber på at kunne fortsætte længe endnu.

Jeg ved jo godt, at jeg aldrig vil komme til at leve af det. Jeg er hverken exceptionelt smuk, særligt tynd eller har været med i Paradise Hotel, og jeg ved ikke særligt meget om hverken mode eller beauty – og så er det svært at være blogger. Men jeg håber, at jeg ved hjælp af hårdt arbejde og tid, kan bygge min blog op, og få succes med den. Det kan godt være, at det er et højt mål – men hvis man ikke tænker stort, så når man ingen vejene.

Som jeg har fortalt en milliard gange starter jeg på Kommunikationsuddannelsen på DMJX d. 1. Februar. Jeg ved godt at der står i min sidebar, at jeg allerede går der. Den blev lavet om for ca. en uge siden, fordi jeg simpelthen var så træt af den, og så tænkte jeg, at der godt kunne stå at jeg går der, selvom jeg egentlig først starter om nogle uger.

Well.. Der er enormt mange ting, jeg godt kunne tænke mig at bruge min uddannelse til. Både ting som ligger meget til højrebenet, men også ting som måske ikke er helt så relevant i forhold til uddannelsen.

Jeg lever meget efter den overbevisning, at man ikke skal lægge faste planer for hvad man skal med sit liv. Man skal bare gøre det man synes er sjovt og holder af, og så ser man hvor livet bringer én hen, og hvilke muligheder der opstår. Jeg har en MILLIARD ting jeg gerne vil.

Jeg har en stor drøm om at starte mig eget magasin. Jeg har nogle helt klare idéer om hvordan det skal være – men det kan jeg selvfølgelig ikke røbe 😛 Jeg vil gerne arbejde med PR, blogs, krisekommunikation, sociale medier, politisk kommunikation. Jeg vil gerne lave radio, politisk satire, skrive bøger, være klummeskribent. Altså der er virkelig ikke det jeg ikke gerne vil lave. Meget af det er svært at få lov til, men det er noget jeg gerne vil kæmpe for at dygtiggøre mig nok til, at jeg kan få mulighed for.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 tegn på, at du er alternativ.