Skal jeg være politiker?

Mine tanker i løbet af en aften på club.

club

Som jeg tidligere har skrevet, er jeg bestemt ikke glad for at ”gå på klub”. Men når man har veninder på min egen alder (19 år), så ender man alligevel en gang imellem med at stå på klubber som Jupiter eller Zen, og tænke på, hvor rart det bliver at komme hjem. Så her kan i læse mine tanker i løbet af sådan en ”clubber-aften”.

Til opvarmning:”Gad vide om jeg overhoved lægger mærke til, at jeg er på klub, og ikke på Toga (min stambar), hvis nu jeg bæller en halv flaske tequila?”

I køen: ”Ej, en halv flaske tequila var ikke nok. Jeg ved stadig godt hvor jeg er”

I kø til baren for at få den første øl: ”Sindsygt… Jeg har lige stået i kø for at komme ind, nu skal jeg også stå i kø for at få lov til at betale 60,- for en flaskeøl. Det var aldrig gået på Toga”.

Når jeg har købt min flaskeøl til 60,-: ”Jeg ville næsten hellere kaste 60,- ud af vinduet. Det ville føles som mindre spild af penge”.

På dansegulvet: ”Her gik jeg og troede, at dans handlede om at have det sjovt. Det handler åbenbart kun om at se godt ud. Hvor er jeg dog dum”.

En halv time senere på dansegulvet: ”Jeg sveder mere end Lars Løkke og jeg er blevet taget på røven fem gange. Jeg vil hjem”.

Ved bord – observerende: ”Hmm.. Alle mændene *host, drengene, host* har det samme hår herinde? Langt hår smurt tilbage med en halv dåse voks… Citybois har ringet, de vil have deres hår tilbage”.

Stadig observerende ved bord, nu ret træt (og fuld): ”Jeg tror, at jeg har luret hvordan man undgår at svede så meget herinde. Man skal bare lade vær med at tage så meget tøj på. Det er i hvertfald det alle pigerne herinde gør”

Veninden er ved at score: ”Gad vide om jeg skal have kødsovs eller kylling på mit pizzaslice på vej hjem?”

På vej ud i garderoben for at hente mine ting: ”Det bliver kødsovs… og der skal også dressing på!”

På vej hjem: ”Hvis mine børn blive clubbere, så bortadopterer jeg dem”.

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal jeg være politiker?