Den dårlige samvittighed

Valentines Day – inspiration

FullSizeRender

Mads kommer til at slå mig i hjel når han ser, at jeg har brugt det her billede 😂

Nu er der ikke længe til Valentines Day 😱 Der er mange som er skeptiske overfor den dag, og mener, at det er noget opreklameret gøgl. Det er det jo som sådan også, men jeg synes, at det er noget skønt opreklameret gøgl! Hvad er skønnere, end at fejre kærlighed?

Sidste år på Valentines Day, var Mads og jeg faktisk ikke engang officielt kærester endnu. Men vi brugte hele dagen sammen. Kørte på ”slot-sightseeing” i Nordsjælland, tog ud og spiste lækker frokost og til sidst – aftensmad. Det var helt vildt romantisk, og generelt bare fantastisk at tilbringe en hel dag bare i hinandens selskab <3

6 dage efter vores Valentines Day sammen, spurgte Mads mig, om vi skulle være kærester – og jeg sagde selvfølgelig ja. Det betyder, at vi 6 dage efter Valentines Day, har årsdag. Men i den weekend, er jeg på rustur med mit nye studie. Så derfor bliver valentinesday ikke kun en fejring af valentine – men også at vores årsdag!

Vi har bestilt bord på Tonys (Madklubben) om aftenen. De har en lækker treretters-menu til kun 200,- og så kan man tilkøbe en vinmenu til 100,-. Det er fandme fair priser! Nu skal vi bare finde ud  af hvad vi skal lave om dagen. Måske gå en tur til København med en kop kaffe? Måske noget andet?

Her kommer jeg med en masse idéer til hvad du og din kæreste kan lave på Valentines Day.

– Fra på søndag og en uge frem er der Diningweek. Det betyder, at du på Valentines Day kan få en treretters menu inklusiv vand for kun 200,-, på en af Københavns super lækre restauranter! Men skynd dig, for der er kun få steder tilbage!

Tag ud og spise. Eksempelvis på Madklubben (som vi skal på). Madklubben-konceptet er god mad til få penge. Det perfekte sted til en Valentinesmiddag.

– Køb en kop lækker kaffe, og gå en lang tur. Bor du i København kan I jo eksempelvis gå en tur i nogle af de skønne parker.

Gå i biografen! Der kører eksempelvis ”the model”, som ser super god ud! At gå i biografen er altid hyggeligt og et perfekt datescenarie. Men husk at få kærestepladserne 😛

Tag på museum! Det er altid dejligt at få oplevet noget sammen. Lousiana har lige fået en ny spændende udstilling ”eye attack” – det ville være en god valentinesudflugt!

– Bliv hjemme og hyg med netflix (and chill?). Køb noget lækkert mad med hjem, og hyg jer med netflix og hinandens selskab. Det kan være utroligt rart i en ellers hektisk hverdag, blot at være alene. Jeg kan anbefale at bingewatche ”Lie to me” har selv set den serie en milliard gange og ELSKER den. Nu har jeg fået Mads med på den – og vi ser den sammen!

Tag på hotel. Dette er en af de dyrere muligheder. Men hvis I har råd til det, så book et hotelværelse og tag en overnatning sammen. Hvis i bor udenfor byen – så tag en overnatning inde i byen, bor du i en stor by, så tag en overnatning ude på landet. Det er lækkert at være uden for sine normale rammer, og bare være sammen.

– Hav en hyggelig dag derhjemme. Lav en stor lækker middag derhjemme, køb noget god vin og tag noget pænt tøj på. Gør noget ud af det og hyg jer i hinandens selskab derhjemme!

2 kommentarer

 • I’am with you 🙂 Det er da noget skønt opreklameret gøgl… Det er lidt hyggeligt og dejligt at få en buket blomster eller andet – regner dog ikke med det selv hehe, og vil ikke komme med hints.
  Det var dog voldsomt billigt med den valentines menu :O

  Glædelig valentines day 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Fokdal

   Monia: Ja det er vildt billigt! Men det er faktisk deres almindelige menu, så det er altid dejligt billigt 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dårlige samvittighed