Er det OK at få fire aborter?

Frisøren til dig der har travlt

2 1Jeg har aldrig nydt at gå til frisøren. Jeg ser det ikke som den der luksus i hverdagen, og jeg gider egentlig ikke rigtig den obligatoriske smalltalk. Jeg vil bare klippes – gerne så hurtigt og billigt som muligt.

Derfor prøvede jeg i sidste uge dette koncept ”Drop In’‘. Her går du ind, trækker et nummer, venter på, at det bliver din tur, bliver klippet og max et kvarter efter betaler du 200,- og så er du ready to go. Lige noget for mig!

Der ligger Drop In butikker i Søborg, Lyngby og Hellerup. Selv var jeg i den i Søborg, da det ligger rigtig tæt på mit studie.

Jeg var meget tilfreds med resultatet, især set i lyset af hvor enormt billigt det er! Så jeg kan helt klart anbefale det, og jeg kommer uden tvivl til at bruge dem igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det OK at få fire aborter?