Q&A - SÅ SPØRG FOR SATAN!

3 youtubere du bør følge!

Jeg er blevet ret glad for Youtube! Jeg bliver inspireret af andre mennesker på Youtube, og man kan lære utrolig meget. Der findes alverdens youtubere, ligesom der findes alverdens bloggere (og mange youtubere, er i øvrigt også bloggere). Der findes folk der laver video om mad, beauty, mode, lifestyle etc.

Jeg har fundet 3 youtubere som jeg synes, at I skal følge! Én af dem har jeg fulgt en del tid, og to af dem har jeg faktisk først lige fundet, men jeg er allerede vild med dem. Fælles for dem alle er, at de er lidt ældre, end mange af de store youtubere. Jeg kan rigtig godt lide dem, da de tager nogle lidt dybere ting op, og måske har et liv, der minder lidt mere om mit eget.

Jeg har simpelthen ikke forstået de der ”challenges” som mange unge youtubere laver. Jeg synes simpelthen overhoved ikke, at der er sjovt. Men det er der jo andre, som synes er sjovt, og det er jo helt fint 🙂 Det er bare ikke noget for mig!

Skærmbillede 2016-03-13 kl. 20.51.14Den første jeg synes, at I skal følge er Mia Gardum. Hun er i starten af tyverne, kommer fra Århus, har en super skøn jysk accent og virker skide sød. Hun laver videodagbøger, Q&A’s, videoer om sundhed, mode etc. Hun lever, så vidt jeg kan forstå, vegansk, og går meget op i at leve sundt. Jeg synes, at hendes videoer er virkelig hyggelige, og så er hun helt guddommeligt smuk at kigge på!Skærmbillede 2016-03-13 kl. 20.53.29Den anden youtuber jeg synes, at I skal følge, er Carla Mickelborg. Hende har jeg fulgt i noget tid efterhånden. Jeg synes simpelthen, at hun er så skøn! Hun er super sjov, rigtig dygtig teknisk og bare enormt god og naturlig foran et kamera. Hun virker simpelthen som verdens sødeste menneske, og det er noget jeg sætter pris på ved en youtuber. Hun snakker meget om da hun var yngre, og ikke havde så meget selvtillid, som hun har nu, og om hvad man kan gøre for at elske sig selv lidt mere. Så læser hun en ret cool uddannelse (som i øvrigt er det samme sted som jeg læser), og det er også ret sjovt at følge med i. Hun er rigtig skøn og super inspirerende – bestemt værd at følge!Skærmbillede 2016-03-13 kl. 20.54.02Den tredje og sidste youtuber, som jeg synes at I skal følge er Emma Martiny. Hun er også blogger her på Bloggersdelight, og det er herfra, at jeg er begyndt at følge hende. Det er faktisk også igennem hende, at jeg har opdaget Mia Gardum, da de to er veninder.  Det sjove er, at alt hvad man kan sige om Mia Gardum, kan man egentlig også sige om Emma Martiny. De to minder ret meget om hinanden. Emma Martiny er ”alt-mulig-blogger” hvis det er et ord.. (og hvis det ikke er, så er det det i hvertfald nu). Hun skriver blandt andet meget om mad (især sund mad) og har udgivet en kogebog, og har en på vej. Jeg sad og så en video med hende, hvor hun svarer på, hvad hun ville læse hvis hun ikke læste kommunikation (hun læser præcis den samme uddannelse som jeg), og der svarede hun journalistik og psykologi, hvilket er PRÆCIS de uddannelser jeg også har overvejet. Virkelig underligt… Hun er utrolig inspirerende, og så virker hun også bare helt vildt sød! Hendes kanal (og blog!!) er klart et besøg værd.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A - SÅ SPØRG FOR SATAN!