Confessions of et A-menneske

Min kærlighed til pomfritter

Ja.. Jeg kan lige så godt indrømme det. Jeg har levet virkelig usundt den her weekend. Jeg har drukket både fredag og lørdag aften. Lørdag spiste jeg både et pizzaslice til aftensmad + en chicken salsa cheese på Maccen på vej hjem fra fest.

I dag, søndag, har jeg været på arbejde på Brøndby Stadion, og har simpelthen mæsket pomfritter i mig.

Ja, det er sgu ikke særlig smart. I sær ikke når man gerne vil begynde at leve lidt sundere.

Men hele pointen med mit ”projekt lev sundt” er, at jeg stadig skal have lov til at drikke mig fuld og spise klamme ting engang imellem. Det skal bare foregå med måde.

Eksempelvis har mine aftensmåltider i hverdagene de sidste par uger være rigtig sunde. Så synes jeg også i højere grad, at jeg kan retfærdiggøre det over for mig selv, at jeg så giver den lidt gas i weekenden.

Dertil tror jeg også, at hvis man gerne vil bevæge sig hen mod en sundere livsstil, så dur det ikke, at man bare tager en kold tyrker og begynder at leve som en kanin fra den ene dag til den anden. Det er nemlig den fejl jeg ofte har begået. Jeg har taget en kold tyrker og levet ekstremt sundt, og så har jeg ikke gidet to måneder efter, og er røget fuldstændig tilbage i mine gamle vaner.

Nu prøver jeg bare at tage de små valg, som i det store og hele gør en forskel. Eksempelvis kun at spise én lille burger på maccen, i stedet for en hel menu – og et pizzaslice i stedet for en hel pizza 😛 Det er små skridt ja, men det er da fremgang!

De der weekender med alkohol og tømmermænd er altså ofte også dér, at problemet ligget begravet. De fleste lever jo ret sundt i hverdagen, men så hælder man kalorier i sig om aftenen, og så har man det så dårligt dagen efter, at man er pisse ligeglad med, om det man spiser er sundt eller ej.

Sådan har jeg det i hvertfald.

Nu ligger jeg her. Liiiidt dårlig samvittighed – og så alligevel ikke rigtig. Jeg vil hellere have lidt på sidebenene, end at leve som et marsvin. Men jeg tror nu alligevel, at jeg løber mig en tur i morgen…

Følg mig på Bloglovin | Facebook | Instagram | Snapchat: Frejafokdal

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Confessions of et A-menneske